![]() |
Dacia 1300 muscle car
2 Attachment(s)
Imi poate spune cineva daca e posibil sa modifici o dacie 1300 si sa o faci ca cea din poza? ( portbagaj ridicat, stalp portiere mutat in spate pt ca portiera din fata sa fie lungita cu aproximativ 20 cm, usa spate sudata, plafonu coborat...)
|
Re: Dacia 1300 muscle car
Da e Dacia Sport
|
Quote:
|
Ideea ta e ok teoretic acum sa o vedem pusa si in practic!
Daca ai face chestia asta ar fi ceva unicat sa faci dintr.o dacie. Poate o sa iti iasa poate nu.Doar timpul & money o sa decida. |
Quote:
|
muscle car e definitia americana a unei masini de strada cu motor mare ..foarte mare....deobicei ei pun v8-uri..ca sa faci un muscle car ...dintr-o dacie ...o ramforsezi si ii pui un motor cu capacitate mare ..si cat mai puternic...:):D..succes
|
sa pui un motor de 4000cmc:)):)):))
|
Quote:
niciodata nu o sa ne dea voie sa facem asemenea modificari ca asa e gandirea lor.... |
3 Attachment(s)
va multumesc pt sfaturi! Adaug ca eu ma refeream la termenul "muscle car" doar in ceea ce priveste caroseria, nu si motorul :D Personal prefer berlina pentru modificare.. mai postez niste poze cu inca o dacie modificata in photoshop, plafon de ford capri , roti late si aripi putn modificate :-)
|
Quote:
arata de mii ori mai bine ca o dacie sport ... |
Sau ai putea lua un Capri si sa il transformi intr-o Dacie... Cred ca e muult mai putin de munca ;)
|
incep sa vad foarte multe posturi idioate pe aici...pe 4 tuning.. Sunt curios ai macar un obiect de baza? nu intreb de dacie.. intreb de flex:)?
|
Quote:
Nu e un post idiot. Daca spuneam sa modifici o dacie sa arate ca un bmw atunci chiar ca era un post idiot... |
Sper din tot sufletu sa fie asa.. sincer acum 2 minute am citit un thread pe care scria..cum sa fac motoru de dacie sa sune a ford ST...
Acum 3 minute am vazut thread cu un blow-off si zicea ca vrea sa il puna pe dacie...el spunea ca e turbo sau ceva de genu... Sper sa iti iasa ceva calumea...multa bafta nu stiu ce o sa faci la ITP..dar vrei sa circuli cu ea sau numa expo..! Sa imi dai un mesaj cand incepi munca sa vad si eu ...ca te-ai apucat cu adevarat.Multa bafta:):* |
Messerschmitt, lasand gluma la o parte, spune-mi :-) ai idee cum s-ar proceda la refacerea plafonului ,partea din spate, la luneta? ca acolo e singura dificultate. Tre' sa fie fain si rotunjit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning