Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Se latesc jante undeva prin Brasov? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/184975-latesc-jante-undeva-brasov.html)

bv58bar 26-04-10 14:32

Se latesc jante undeva prin Brasov?

Daca stie cineva undeva prin Brasov vreun loc unde se latesc jante va rog dati-mi si mie informatia.

bv58bar 28-04-10 19:21

Re: Se latesc jante undeva prin Brasov?

sau prin imprejurimi?

ady smen 16-05-10 19:14

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 3318355)
sau prin imprejurimi?

si eu caut dar nu stiu unde se gasesc in brasov

D R A 16-05-10 19:22

Quote:

Originally Posted by ady smen (Post 3364980)
si eu caut dar nu stiu unde se gasesc in brasov

In Brasov din pacate nu exista asa ceva ......

brownshark 16-05-10 19:41

cate jante vreti sa latiti ?
le vreti latite sau doar modificat ET-ul ?
in ce stare sant jantele pe care vreti sa le modificati ?
poze ?

ady smen 17-05-10 18:22

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 3365041)
poze ?

eu am 4 jante si as vrea sa le latesc cum nu stiu nici nu stiu ce inseamna ET-ul si sunt genti normale nu prea ma pricep dar daca vrei lasa un nr de telefon unde sa te gasesc ca te sun eu ptr mai multe informati

bv58bar 24-05-10 21:46

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 3365041)
poze ?

eu as vrea sa le latesc in exterior, nu et-ul ca parerea mea aia e doar tiganie, sa ajunga undeva la 7-8 j. am 4 bucati de 5,5j dinastea noi si ale masinii(canade) de 4,5j.acu nu stiu, cele de 4,5j ajung in acelesi loc in interior(ca sa fie latite numai spre exterior) ca r fi mai dragute alea pt latit.

b08ygs 24-05-10 22:08

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 3386856)
eu as vrea sa le latesc in exterior, nu et-ul ca parerea mea aia e doar tiganie, sa ajunga undeva la 7-8 j. am 4 bucati de 5,5j dinastea noi si ale masinii(canade) de 4,5j.acu nu stiu, cele de 4,5j ajung in acelesi loc in interior(ca sa fie latite numai spre exterior) ca r fi mai dragute alea pt latit.

Ca sa faci un set intreg iti trebuiesc 8 bucati identice, nu poti combina alea 4 noi cu alea 4 canade ca nu tile va lua... daca vrei si ai bani trebuie sa faci 2 drumuri in Bucuresti, 1 sa aduci rotile si al doilea sa le iei, te costa 80 de lei dublatu la o roata (din 2 face 1 = 80 lei), problema la tine este drumu... si baiatu asta ti-le poate face ce dimensiuni vrei tu:-P eu daca vrei te pot duce la el sau sa-ti dau nr lui de telefon sa vb cand are timp... asa e de preferat sa nu faci un drum degeaba in Bucuresti daca te hotarasti da-mi un PM

bv58bar 26-05-10 09:00

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3386957)
Ca sa faci un set intreg iti trebuiesc 8 bucati identice, nu poti combina alea 4 noi cu alea 4 canade ca nu tile va lua... daca vrei si ai bani trebuie sa faci 2 drumuri in Bucuresti, 1 sa aduci rotile si al doilea sa le iei, te costa 80 de lei dublatu la o roata (din 2 face 1 = 80 lei), problema la tine este drumu... si baiatu asta ti-le poate face ce dimensiuni vrei tu:-P eu daca vrei te pot duce la el sau sa-ti dau nr lui de telefon sa vb cand are timp... asa e de preferat sa nu faci un drum degeaba in Bucuresti daca te hotarasti da-mi un PM

Multumesc pt info ;) As avea la cine sa inoptez la bucuresti deci nu as face doua drumuri dar trebuie sa mai gasesc niste canadiene sau dinaste noi.....dar mai astept umpic ca s-ar putea sa iau gata facute 8) Multumesc inca odata.

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning