![]() |
Renault 5 GT Turbo WiP
6 Attachment(s)
Salutare tuturor.Acesta este Renault-ul meu,un 5 GT Turbo din fabricatie,an 86....este doar coaja momentan,cum o sa vina banii,o sa intre in ea direct:D.....momentan ,exista o lista cu modificarile care vreau sa i le aduc:
-motor 1.8 Turbo(r5) -cutie 1.8T(r5) -jante borbet A 15''(7j fata si ,cu multe modificari,9j spate) -scaune sport -roll-cage -vopsea 2 tone look(negu mat + verde kawasaky) -bad boy look cu devil eyes -bord custom -folie iata si cateva poze(ultima poza este un VT....cam asa as vrea sa arate cand o voi termina |
Re: Renault 5 GT Turbo WiP
haha... sper k peste kteva pagini sa ajungi sa postezi poze cu ea terminata :D bafta
|
De acord cu tank
|
daca o sa fie bani....e ok:D
|
pai sa 'este' bani k e pacat de coaja
|
Quote:
|
Am auzit de la un prieten ca e un baiat undeva pe lg grand arena,care are cimitir de R5-uri....si inca dezmembreaza:)....
|
Ma refer,pe ce model s-a pus motoru asta,ca io nu ma prea pricep la astea !?
|
o fost ceva model de r5 cu 1.8T............nu stii tu :)
On-topic,daca gasesti un motor din asta sa imi dai un pm ca as vrea si eu unul cu tot cu cutie |
pai acum ,sa va spun ce stiu eu.....stiu ca pe Renault 5 a fost pus un 1.8 16v...turbo....nu imi dati in cap,nu stiu sigur.....si chiar daca nu ar fii turbo,se poate adapta...:D
|
Spor la treaba cu masina, o sa ai foarte mult de treaba mai ales la caroserie,cat ai dat pe caroserie?
|
Cred ca asta este un model mai special.... 1,8turbo!!!!! Ha,Ha!!!!
|
Quote:
|
mersi mult....oricum ,am avut o ocazie sa cumpar un motor de fiat uno turbo...2.0....dar nu am avut bani....si am zis sa o pastrez cat mai originala:D...
|
am yo un motor de tico...ce zici? :P
|
All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2025 4Tuning