![]() |
[My Scoot] Sr
15 Attachment(s)
Salutare all..vreau sa va prezint si eu scuterul meu..este un sr`r din 2008 de care sunt foarte multumit...ca modificari are..mansoane,toba sport,variator sport,ambreaj sport...setul este original ...toate piesele sunt montate in ITALIA ! o sa va atasez cateva poze si sa va dati cu parerea..mersi ...
|
Re: My sr`r :D
E superb scuterul ;) . Eu in locul tau as face oglinzile negre :D
PS: cumpara-ti o casca mai calumea ;) . Bafta ! |
mersi mult..oglinzile vreau sa le imbrac in folie de carbon ..vreau sa fac si pragurile din folie d`aia si ploape dar sa vad daca`mi ajunge daca nu mai cumpar :P iar cu casca ..dao`n masa ca nu prea o port asa des :D si asta e destul de buna pt kt o port eu :)))
|
Quote:
ps: scuterul asa lai luat din italia ? si cu ce pret (da'mi pm) ... mie tocmai mi la furat si vreau sa imi iau si eu unu din afara |
Iuliane, cel mai bun sfat
Cu criza asta, trece-l pe gaz :lol: |
=)))) cand ma va afecta criza la maxim maxim atunci il voi trece =)) pana atunci ma dau mare :)))
|
man,foarte frumos scuteru tau,iti doresc foarte multi kilometri fara incidente si sa il stapanesti sanatos!!!
|
mersi mult !
|
Nu vreau sa fiu rau dar ce urat a sunat " iti doresc foarte multi km "
A sunat a vorba intre taximetristi " iti doresc milioane de km cu cobra ta :lol: " |
=)))) mersi mersi :D
|
Ingrijit ....ce pot sa spun o frumusete!
Am si eu o intrebare:D Cat ai da pe el ca sunt interesat de un SR:D |
mersi mult..am dat pe el 700 de euro deoarece mi la adus o ruda din afara...daca era sa il cumpar de la cineva necunoscut ma ajungea vreo 1000 ca e modificat :)
|
4 Attachment(s)
ink kteva poze..
|
" ie " adus din jermania cu acte de franta furat din israel, nu va luati dupa el :lol:
|
tot o rima pe adi asta :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning