![]() |
BMW E30 Neamt
Salut toti posesorii de E30 din zona Neamt.
Am creat acest thread pentru a ne prezenta "ursii", pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a ne ajuta cu raspunsuri, sfaturi,ideii, piese. Va rog, atunci cand faceti prezentarea masinii sa includeti macar minimul de imformatii precum: poze, an fabricatie,motor, modificari. |
Re: BMW E30 Neamt
Tu primul:D
|
4 Attachment(s)
Asadar incep eu :)
Bmw E30 Coupe , an 1985 , 2,000 cmc 92 Kw - Mtech 1 original - jante 7J x15 - faruri Bosch cu lupa si smiley - stopuri smoked - mp3 Pioneer , boxe JL Audio - proiectoare Hella smoked - semnalizari smoked si cu multe planuri de viitor...nu le mai insir aici:D |
Yeh .. e ursu' care zbura sambata seara spre Turturesti .. cred ca era o liniuta .. cu un seat :) Da-i frumos asa? :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. hai cu prezentarile la ursi. vreau sa vad ce ursi aveti in piatra neamt
|
Pai hai sa enumar si eu un urs, destul de modest la exterior si interior, ca sa nu-i spun jalnic.
In schimb ceva modificari aduse la motor. Motor: 2.5 12v m20b25 Supraalimentat 0.5bar Intercooler FMIC, air to air Calculator de injectie/aprindere stand alone: Megasquirt v2.0 pcb3 Sonda lambda wideband/ controller Innovate LC1 Aprindere: inca pe distribuitorul original al motronicului, in curand sper o saptamana sa il trec pe wasted spark. Injectoare: 350cc Cutie de viteze tip Dog-leg, rapoarte scurte, cred ca de pe M3 Diferential sudat. HP/CP: Inca nu stiu Si cam atat. Poze.....in curand. |
Quote:
SUCCES IN CONTINUARE |
Quote:
|
Ms. ms.
Quote:
|
6 Attachment(s)
Atunci ia sa pun cateva:rolleyes2 Atat am gasit:D
|
Da, sunt putin Outdated, dar e ok si asa.
Astea sunt inainte de a monta Megasquirt. Doar ultima e mai recenta :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning