![]() |
Machetele mele - cata_mcd
1 Attachment(s)
Din motive lesne de inteles,am decis sa-mi prezint si eu colectia de machete.Nu este foarte bogata,dar este in crestere.Ca orice colectie trebuie sa inceapa de undeva...
Colectia este mai mare,dar momentan este singura poza care o am.Revin mai tarziu cu mai multe poze... |
Re: Machetele mele-Cata_MCD
Bine ai venit. Frumos ce am vazut pana acum. Asteptam si celelalte poze.
|
7 Attachment(s)
Prima prezentare:
Renault 12 Gordini 1/18-Solido Audi R8 R/C 1/18 Audi R8,dat fiind ca este R/C,calitatea lui nu este superioara,dar detaliile sunt foarte bine puse in valoare. |
5 Attachment(s)
A sosit vremea sa pun niste poze cu toata colectia.Nu e mare,dar e in crestere si e a mea :D.Majoritatea sunt 1/43,de la Bburago,ceva MotorMax,Solido,Hot Wheels,etc.
|
Bun venit ! Prezinti te rog, cand poti, acel Ford rosu cu flacari albe ? :-) Bafta.
|
Frumoase machetele, am si eu Bburago-urile 1:43, alea-mi plac cel mai mult de la tine.
|
Bine ai venit ! Frumoasă colecţia :D încet încet se adună :D
|
Re: Machetele mele - cata_mcd
9 Attachment(s)
Salutare.Astazi,doua dintre preferatele mele:
1949 Ford Custom Street Rod 1/39 New York Limo Lincoln Town Car Ford-ul a fost cumparat de la o benzinarie din Buc.,iar Lincoln-ul este suvenir de pe aeroportul J.F.K. din New York.Nu sunt produse de o firma de renume,dar sunt "collectibles" si asta e tot ce conteaza.. |
Ce speriata se uita pisica in ultima poza :)
|
Bine ai venit!!!
Frumoasa colectia ta, mai ales limo!!! Bafta in continuare si astept noi prezentari!! |
8 Attachment(s)
Salutare.Azi doua machete nu chiar asa speciale,dar totodata nu se pot omite.
Ferrari F50 1/43 Shell Edition de la Maisto,castigat la Shell,acum ceva vreme,din puncte :D.Macheta nu e prea detaliata dar se poate trece la categoria "collectibles". Chrysler PT Cruiser 1/43 de la Boley Corp.,produs pt reprezentatele Chrysler.A venit din U.S. acum ceva vreme si este una din machetele mele preferate. |
Frumos Fordul, mai ales in stilul asta: flamed :-) Si apropo, vezi ca F50 nu e 1/43, este 1/38, daca este din colectia Maisto Shell ;) Interesant si ca ai castigat-o, nici macar nu stiam ca Shell a avut o astfel de promotie ....
|
Da,scuze,ma gandeam la altceva,Ferrari F50 e 1/39.:D
|
Imi plac limuzina si Ford-ul (astea mai mult) PT Cruiser am si eu si cateva Ferrari din alea.
|
Frumos Ferrari la orice scara!!
Eu nu am apucat sa mai iau nimic din punctele alea.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning