![]() |
Vand CD-Receiver Auto ALPINE 9802RB
1 Attachment(s)
Aici gasiti niste informatii despre el daca vreti:
http://comparestoreprices.co.uk/car-...cde-9802rb.asp - Max Tune Tuner - CD-R/RW compatible - 45W x 4 High Power Amplifier - 1 pre-out/Sub out - 2V pre-out - Bass Engine Features with Subwoofer Level Control - Anti-Theft DF Panel, Audio Interrupt - Regulated 1 Bit Dac - Loudness Control - ISO Connector - Blue Illumination Mentionez ca mai este in garantie pana pe data de 26 Decembrie 2004. Urme de uzura se vad doar pe butonul de Source si pe T.INFO. In rest arata impecabil si merge ca uns. Pret: 6.000.000 lei In magazin, de nou, pretul lui este de 7.499.000 lei. Telefon 0724.367.631 -Alex |
completeaza si tu profilu ...de unde esti,etc :D
k dk esti din bucuresti,as vrea sa ne vdm sai fac o proba... |
da sunt din bucuresti. da-mi maine un telefon daca vrei
|
Are fata detasabila????
|
Quote:
|
toate modelele recente au fata detasabila!
|
da scuze, are fata detasabila...nu m-am gandit sa scriu si in romana.
|
nici nu cred k e asta o problema :lol: :lol: :lol:
te sun pe luni k nu am kum sa nvdm zilele astea... |
okay cum vrei tu. Oricum am impresia ca il stii pe un prieten d-al meu (Mihai cu Honda Civic B xx LGE). Poate sa iti zica el in ce stare e daca ai incredere in el asa ca sa iti faci o parere pana il vezi (ii zici de Alex).
Salut |
yep... il cunosc...o sal intreb...
noroc :peace: |
noroc si tie ;)
|
up
|
sus
|
6 mil e enorm de mult ... mai lasa la pret dc vrei sa-l dai ... eu iti ofer 4.500.000 ... adica exact cat face ! CE ZICI ???
|
e alpine... nu domotec...sa fim seriosi un cd player d-asta imi aduc din state cu 120$ daca vreau. dar asta e pretu de romania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning