![]() |
Jeep Grand Cherokee VS Mercedes-Benz G-Class
5 Attachment(s)
Deci , Jeep Grand Cherokee sau Mercedes-Benz G-Class care credeti ca este mai capabil , care credeti ca fost facut pentru off-road ?
Jeep Grand Cherokee sa zicem motor 5.7 L Hemi V8 si G'u cu 55AMG , stiu amg este motorul de top al acestei masini , dar am pus 5.7 hemi de la jeep ca sa nu imi sara oamenii in cap cum ca ... jeep are 6.1 si mercedes doar 55amg . Am ales modelul 2005-2010 al jeep'ului si 2006- G'u. |
Re: Jeep Grand Cherokee VS Mercedes-Benz G-Class
Hemi power :P
|
Daca pui intrebarea asta pe un forum cu specialitate off-road or sa rada oamenii de or sa lesine.
Mercedes-Benz G-Class este in topul masinilor off-road de la aparitia lui si pana in prezent dar mediatizarea este mai mica deoarece si pretul lui G este exorbitant. Jeep Grand Cherokee este cu multe clase in spatele lui G-Class din multe punte de vedere, inclusiv off-road. |
GTR a spus cam tot ceea ce trebuia spus .
Din cate vad pe tine te intereseaza performantele in off-road , deci era mult mai corecta compararea G-ului cu Wrangler-ul . Deasemenea G55 AMG cred ca este o idee mai slabut in off-road decat G500 sau G400CDI , dat fiind ca este un SUV cu mici inclinatii sportive . Masini cu care poate fi comparat G-ul in off-road : Land Rover Defender , Toyota Landcruiser ( in special seriile 70/75/78 si 80 ) , Nissan Patrol , Hummer H1 etc. |
Aha am inteles, aveam o mica contrazicere cu un prieten , s-a dovedit a avea dreptate , dupa ce spuneti voi ... dar eu tot la parerea mea raman:-?? proasta sau buna ... nu-mi pasa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu pentru armata americana a fost facut, ci pt cea vest-germana.
Altfel, mie personal imi plac amandoua, dar niciuna nu ma incanta. |
Quote:
Piata neagra , adevarat , dar au ajuns si p'acolo. Sursa :http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_G-Class |
Quote:
|
Quote:
Cel mai ieftin Grand Cherokee nou ~28000 EUR Cel mai ieftin G-Class nou ~ 56000 EUR Cel mai scump Jeep Grand Cherokee SRT8 6.1 - 69000 EUR Cel mai scump G-Class - 145.061 EUR Si vorbind pe ROMANESTE Grand Cherokee este o GHENA pe langa G-Class ca masiana/total cu toate ca si mie-mi place, dar asta e adevarul. |
Quote:
Ok am priceput e inferior . |
Adevarat , am gresit comparandu-l cu G class , trebuia sa fie ML nu G ... :) pana atunci , Check this out:
https://www.youtube.com/watch?v=23x95...layer_embedded Rog daca se paote sa fie inchis topicul acesta , Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning