![]() |
se poate bloow-off pe dacie?
1 Attachment(s)
nu stiu cum sa ancep as vrea pe dacie dalea cum fac masinile de wrc cred k si la sgm avea,ce sunt si cum se cheama bloo off sau ...si daca se pot monta pe dacie k suna tare frumos la schimbarea vitezei.stie cineva?
|
Re: se poate bloow-off pe dacie?
Se poate. Ai turbo :) ? Daca nu ... iti bagi un fluier in toba (la propriu).
|
1 Attachment(s)
fara turbo nu merge?nu e vreo smecherie?
|
Cred ca mai buna intrebare ar fi daca exista si pentru masinile fara turbo?? cum s-au facut si acele "turbine" electrice (jucarii ) poate sunt si de astea, am vazut ca exista un fel de fluier care-l pui in toba si face un zgomot asemanator dar se poate si ceva mai bun ?
|
Da se poate, exsta o "jucarie" care o pui in finalul tobei si la schimbarea vitezei imita sunetul unui blow off valve;) parca vindea cineva pe forum aici, ca de aici am aflat si eu:lol: cauta si tu si poate gasesti dar in mare parte da se poate realiza ceea ce vrei tu
|
1 Attachment(s)
ceva mai multe detali despre jucarie ?de unde se cumpara cum se monteaza si cat costa?
|
Se prind de teava de esapament. Costa in jur de 50 ron dar atentie, fluiera in continuu, nu doar cand schimbi viteza.
|
nu cumparati rahaturi dinalea ........blow off nu se poate monta decat pe turbo sau compresor ....exista un fel de turbo electric ce suna ca un aspirator si e undeva la vreo 500 de RON ddar nu da satisfactie ....deci nu se poate
|
1 Attachment(s)
:sad:merci de informatie.pacat k nu se poate aveam sperante
|
Nu este ca-n filme.
Vreţi sunet frumos? Puneţi-vă o finală bună cu un silencer cāt de cāt obraznic şi gata. |
blow off... Sti ce ..hm.. oare cand schimbi viteza se aude defapt?:)... dute si vorbeste cu un mecanic bun si iti explica ce poti sa faci la masina si ce nu poti sa faci...BAFTA,lasa blow off'u pt baieti cu spoilere mari si Placa video buna la PC
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning