![]() |
Plecarea spre King Of Europe 15/16 mai 2010
Va salut baieti!!! Am avut o initiativa anul trecut si nu mi-a parut rau deloc. Din titlul threadului deja stiti despre ce e vorba. Evenimentul a fost anuntat, data a fost stabilita deci ce propun???
Haideti sa plecam toata Moldova impreuna spre eveniment. Bacaul, Romanul, Iasul, Suceava, Piatra Neamtul, Bicazul, Tg. NT...etc...toti avem acelasi drum de parcurs, aceeasi destinatie, aceeasi pasiune, ne stim...am participat la eventuri impreuna, ati concurat impreuna...haideti sa mergem impreuna Hai sa discutam despre plecarea la KOE si ce implica ea... Anul trecut ne-am anuntat 11 masini. Ca de fiecare data numarul masinilor prezente a fost undeva la jumatate dar asta nu a contat. Ne-am distrat super, baietii de la Focsani au fost prea adevarati si ii salut pe aceasta cale si ii astept din nou sa ne onoreze cu prezenta. Dupa mai putin de 1 an si Targu Neamt pot spune ca are o comunitate pe care ma bazez cu ceva masini la plecare, Piatra Neamt deja se stie, Shurikenu' e baza :)) Mai tineti minte ce frumos a fost pe chei? Ce frumos a fost prin munti? Cei care au fost stiu sigur despre ce vorbesc, iar pt cei care nu au fost, cei care aveti poze/filmulete, va rog sa bagati aici cateva minute. P.S. DE CAND AM ASTEPTAT SA FAC ACEST THREAD :oops::oops: Haideti sa facem "o traditie" plecarea aceasta la KOE! |
Re: Plecarea spre King Of Europe 15/16 mai 2010
1. BMW E30 - Ali_ump :)
2. golf3 - valyh |
2. golf3 - valyh :D
|
|
Daca facem o lista haideti sa o continuam in fiecare post...deci
1. BMW E30 - Ali_ump 2. golf3 - valyh 3. Octavia- Morph 4. P.S. Adunarea generala o sa fie la 4.30 STADION MUNICIPAL PIATRA NEAMT, asteptam lumea pana la ora 05.00, cine nu e la 05.00 sau nu confirma intarzaierea telefonic ne ajunge din urma!!! (exact la fel ca si anu' trecut) |
facem lista dar..niste detalii despre traseu, locul in care ne intalnim...
|
Quote:
Ne vedem la CJ si multumim de sustinere... Razvan LKN |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
nu e mai aproape prin toplita-reghin-cluj? dar iar ma intorc...drumul:(
|
Quote:
|
1. BMW E30 - Ali_ump
2. golf3 - valyh 3. Octavia- Morph 4. Seat Ibiza - VladM daca iau permisul luni :) 5. |
Quote:
|
Quote:
...mai intrebatima si eu va raspuns la ce pot, la ce stiu...prin prisma anului trecut. |
Quote:
|
pt cei care stiu traseul, in afara de morpheus care viseaza cu ochii deschisi (da-ti un pumn in ochi!), se poate circula prin Gheorgheni in conditiile in care masina mea e destul de joasa? eu zic ca nu.
discutie purtata pe un forum referitor la ruta acum doua saptamani: "indiferent de judet,nici macar o pata de asfalt nou nu s-a pus.starea drumurilor este sub orice critica. nu vreti sa stiti cum arata drumul. ...si daca cumva ai vazut 3 m de asfalt,imediat apare radarul nou!!!soferii sunt foarte stresati,nervosi,irationali.si eu ,aproape ca mi-am dublat timpul de deplasare ba din cauza asfaltului ,ba din cauza radarelor,asa ca inteleg perfect de ce sunt si ei suparati." eu incerc prin brasov. nu-mi mai risc barele. daca aveai masina gata morphy nu mai purtai tu discutia asta. asa, vii cu tractorul si te doare-n cot de altii. egoistule!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning