Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   Stiri Calde (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18386-stiri-calde.html)

DaBotta 03-06-06 23:37

Stiri Calde

Hehehe am iesit pe afara cu aparatu foto dupa mine , si foarte bine am facut deoarece cititnd pe forum am vazut ca s-a discutat de PENSIUNEA LAN , avand in vedere ca aceasta se afla foarte aproape de mine am mers asa in plimbare cu un prieten. cat timp am stat noi pe acolo au sosit 2 masini. Una din NO SPEED LIMIT ( un olcit ) si un BORA din INSANE RACERS. Masinile pot sa zic ca sunt superbe mai ales bora , si ce sunet la motor. super faina masina , ce faruri.

Poai de capu meu :((( acuma in timp ce scriu acest thread aud cum si-a dat drumul o rafala. ploua cu galeata :(( speram sa se opreasca , cat mai repede posibil ca altfel va fi nasol maine , cand vom trebuii sa ne inoroim pe acolo :). in continuare niste poze !

Astept dupa upload si dupaia revin !

NightClubRacer 03-06-06 23:41

Re: Stiri Calde

a ce bine ca a ajuns cu bine baiatu cu bora. Ma tine la curent prin telefon. ;)

DaBotta 03-06-06 23:46

12 Attachment(s)
Si aici pozele. Sper ca proprietarii sa nu se supere. Pot sa zic ca au o grija de masini de numa numa , din 5 in 5 minute la geam , orice sunet pe strada sunt direct la geam. Felicitari pentru masini si sa le stapaniti sanatosi , si maine sa ne aratati show :)

DaBotta 03-06-06 23:48

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer
a ce bine ca a ajuns cu bine baiatu cu bora. Ma tine la curent prin telefon. ;)

Dap a ajuns cu bine , vestimentatia era prea sumara pentru vremea de aici adika pantaloni scurti si tricou , dar in rest :) s-au cazat cred ca deja dorm bine mersi. Oricum si-o mutat masina de unde era parcata ca ii era frica ca era chiar langa o schela. Oricum baietii is super , pakat ca nu ii cunoasteam ca mi-ar fi placut sa vb cu ei.

valib 03-06-06 23:48

ca dic la el...
pune mai multe poze:):):):)
ia dute si mai fa cateva la oltcit...
:):)

DaBotta 03-06-06 23:50

Vali ploua ca draqu :) nu am mai apucat sa fac mai multe ca ploua si atunci pe aparat de numa numa. da oricum amandoua is foarte faine , o sa le vedeti maine mult mai bine :) poate le si spala baietii ca is cam murdarele :) sa ii lasam sa doarma acuma sa nu ii speriem cu blitzuri !

valib 03-06-06 23:56

:):):)
las' ca ma holbez io la el maine...:):)
le spala ploaia...don't worry`

DaBotta 03-06-06 23:58

:) vali sa speram ca nu o sa mai ploua maine ca inebunesc deja cand vad cum ploua si acuma ! sper sa nu mai ploua. dami un id de mess sa iti dau add , dabotta2005 da`mi tu add

AleXXL 04-06-06 00:05

acuma am venit shi eu de la LAN :)
am vz olticu shi bora ...
mai era parca un ursuletz cu nr.de B:rolleyes2
in orice caz frumoase mashinutzele ;)

DaBotta 04-06-06 00:06

AleXXL erai in grupu ala de multi prunci si fumei ? ba ursuletu nu l-am observat , unde era parcat ?

AleXXL 04-06-06 00:09

dap mei ... i`am carat dupa mine :lol: :lol:
ursuletzu era acolo in spate :D ;)
u erai ala care facea poze shi mai era cineva cu u ???:rolleyes2

Corse 04-06-06 00:12

io zic sa mereti sa vedeti daca au mai mutat masinile

DaBotta 04-06-06 00:25

AleXXL yeap io eram :) o mutat asta BORA`u ca io fo frica sa nu pice ceva de la schele pe masina ! Acolo in spate nu am fo , era ceva de capu ursuletului !?

AleXXL 04-06-06 00:32

Quote:

Originally Posted by DaBotta
AleXXL yeap io eram :) o mutat asta BORA`u ca io fo frica sa nu pice ceva de la schele pe masina ! Acolo in spate nu am fo , era ceva de capu ursuletului !?

am obs ... :)
ursuletzu era stock ... avea doar jante borbet :rolleyes2 :D ...
restu stock ...:-)

DaBotta 04-06-06 00:37

Om traii si om vedea daca o sa fie maine prezent pe aeroport inseamna ca mda :) dami un pm cu idu tau de mess , sa mai vbim pe messs , sau daca vrei tu poti sa il lasi si aici in thread. !

All times are GMT +2. The time now is 14:54.

- Copyright 2026 4Tuning