![]() |
Decapotabila
Se poate
|
Re: Decapotabila
4 Attachment(s)
se Intimpla in Buzau...
putina Istorie...un oltcit 11RL simplu 4trepte 1100 cc ca ansamblu el ramine clasic... va voi da mai multe detalii pe parcurs... |
Vrei sa o treci prin RAR?
Imi place cu iese.Pune niste poze si cu CS-ul. |
foarte tareeeeeeeee,spor la treaba ,sper sa o vad cat de curand prin buzau decapotata ,ca vine sezonu acum.
spor la treaba !! |
nu ma intelegeti Gresit....nu e a Mea
ca sa zic asa e a administratorului Firmei unde se MUNCESTE la Ea propriu-zis mare Fan si el de altfel...eu sunt un spectator o sa va mai tin la Curent de omologat....Hmm ..nu stiu ce sa zic,oricum e intarita pe Pragurii <le-a decapsat si a Pus o BARA(2) metalica pe care s sudat o de Sasiu iar dupa aceea s-au sudat Pragurile la Loc> |
2 Attachment(s)
si Cs
|
al tau e vr'ul ARD ?
|
aha..
|
6 Attachment(s)
poze...azi 20/4
|
Interesanta dracia...vad ca se lucreaza nu gluma la ea...si rezultatele se vad. BRAVO!!!
|
Frumos CS-ul!
|
Ar arata mai bine fara aripile spate decupate!
Ar fi interesant sa faceti ceva ca si ala albastru din Hu.:) |
Ambitios proiect, sper ca este indeajuns de "intarita" acum ca`i lipseste plafonul...
De trecut prin RAR nici vorba, nu omologheaza nimeni asa ceva :lol: ...poate la primaria localitatii in care locuieste proprietaru si o folosesti doar pe raza acelei localitati. (auzisem ceva de posibilitatea asta, nu stiu sigur) Multa bafta si sa ne tii la curent!;) |
ma Proprietaru ca sa Zic asa nu e un LAKE`..... toata militia isi fak masinile la el...ca sa treci RARu :) se face Expertiza siPOATE o Trece :) vom Vedea
|
cu detaliile privind masina<constructia> e pe Gustul omului<nu am ce Comenta>(fiecare cu Gustul Lui)
Io` i-am mai dat Omului idei DAR...e Stilu Omului ca sa zic asa Hai ca o sa mai ma duk maine sa vad in ce stare este Azi am lucrat la Autoutilitara am Spalat si Motoru<ce Frumos se Vede:)> |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning