![]() |
noul BMW M3 - spy photos
am gasit pozele astea in care ar fi noul BMW M3 care in varianta coupe cica se va numi M4 iar sedan-ul se va numi M3.
nu am postat pozele aici, le gasiti la linku' de mai jos http://www.sbeuroclub.com/board/view...er=asc&start=0 cum vi se pare? |
Re: noul BMW M3 - spy photos
Superb, mai putin jantele, is urate rau...:((
Si spoilerele alea, park is cam aiurea:( |
nu mai imi plac m3urile astea de acum. e46 mi-a placut cel mai mult si are cele mai frumoase forme
|
este urata rau de tot!!!
|
Daca aveati curiozitatea sa cititi tot topicul,si nu doar sa va uitati la poze, ati fi observat ca acea masina este doar un model pre-serie care nu prea are multe in comun la design cu M3 E90 care o sa apara.Practic o sa aiba cu totul alt body-kit si alte jante.
|
News flash, jantele sunt superbe si sunt un model clasic de BBS! Ah, si exteriorul nu are prea multe de a face cu viitorul M3, cum a zis si Trainer masina e folosita pentru a testa motorul, suspensia, directia etc pentru noua masina.
|
super tare
|
Quote:
|
jantele sunt mishto da spoilerele sunt aiurea vb lu scacki :(
|
ala e 335i daca nu ma insel...arata cel putin ca unul
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum arata mai bine decat o serie 3 normala.....
|
Totusi, dak ma uit la e92, park e aceesasi, aia e un fals e un e92 modificat cu spoilere, poate ma insel..
|
este inca un prototip ..... se fac inca teste cu masina ..... cine cunoaste, vede ca nici semne nu are, si la finisari mai au de lucru
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning