![]() |
Nu cunosc exact jantele care le-am achizitionat
4 Attachment(s)
Va rog ajutati-ma ca sunt tare curios sa stiu modelul de jante ce l-am achizitionat! Pana una alta am facut ceva sapaturi si am aflat CA AR FI MiM 2800, insa nu sunt 101% sigur! Am observat ca ar fi mai multe variatiuni (unele ar fi si replici facute de catre RH) - stiu sigur ca sunt MIM si datele ce le am la ele sunt
7J - latime ET 35 15" 4x100 60.1 (butuc de centrare) Momentan jantele sunt incaltate cu Michelin Energy 185/65/15 - vin foarte putin trase! o mica tentativa de tire stretching! :twisted::twisted: P.S. am nevoie si de capacele de la prezoane daca ma poate ajuta careva cu acele capace as fi foarte recunoscator! |
Re: Nu cunosc exact jantele care le-am achizitionat
Daca nu ma insel jantele sunt rh, capacele pt ele le poti face din fibra!
|
nu sunt RH fiindca pe ele scrie MiM - daca e nevoie fac poza in detaliu sa dovedesc provenienta lor! Am gasit si niste RH-uri identice pe un tigra dar se vedea diferenta.
|
Scrie pe ele, daca le dai jos. Normal asa ar trebui.
|
pai ideea e ca scrie in fata MiM plus datele tehnice pe spate nu scrie!
|
Jantele sunt RH 15" et 15 7j! Seamănă cu MIM-urile! Am avut şi eu o pereche dar pe ele scria MIM şi pe capace RH2800, unii zic că ar fi ATS.
A avut Cristi COX pe Astra lui MIM şi uite cum arătau... https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ml#post3156912 |
am vazut ca sunt multe variatii - am gasit pe net ceva cum ca ar fi MIM 2800... ciudat insa numele... 2800 !? wtf... daca nu mai sunt alte pareri se poate inchide... multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning