![]() |
E46 - 320ci Cabrio...
10 Attachment(s)
BMW E46 320ci Cabrio...
O am din 2008,de-a lungul timpului a suferit mici modificari An de fabricatie 2001 Motor: 2200cmc,170cp -clima -geamuri electrice -interior piele/electrice/memorii/incalzite -jante 18,Threeface Hollywood (al 3-lea set :)) -arcuri sport FK -mp3 Kenwood,statie si subwoofer JBL -angel eyes -oglinzi cult style 2 (cele originale mi-au fost furate:() -trimuri interior piano black (sper ca nu am gresit) Planuri de viitor: -packet M -evacuare schimbata -vopsea negru mat -faruri cu lupa -capota bad boy -xenon faza scurta si proiectoare Sper sa ii fac in cel mai scurt timp niste poze mai bune :) |
Re: BMW E46 320ci Cabrio...
Bine ai venit Joe!
Frumoasa masina..mai ales atunci cand e "topless" Sper sa ne facem curand bad-boy... |
Re: BMW E46 320ci Cabrio...
1 Attachment(s)
Frumoasa masina ! sper sa o vad si eu la o intalnire cu noile jante ;)
:arrow: uite o poza si de la mine ... cred k e facuta in primavara lui 2009 , saptamana trecuta am vazut eu ca apare si masina ta in poza ... (cand am facut poza nu te cunosteam ) :D |
Re: E46 - 320ci Cabrio...
multumesc coh,astept sa-mi zici cand facem bad boy-ul si poate facem si noi niste poze toti
|
frumoasa desi oglinzile alea sunt cam ciudate ..
|
E ca nimic nu se compara cu un cabrio vara? :) ... frumoasa masina , eu mi-am facut bad boy la yakone, mi l-a recomandat crysty, si acum va recomand si eu voua, mie mi l-a facut f ok!!!
nu stiu ce sa zic de oglinzi :| |
foarte frumoasa masina.insa oglinile parerea mea e ca o strica ii i-a tot farmecul:(
|
bine ai venit pe forum..
|
Quote:
|
Frumoasa masina.Tine-o tot asa.
|
Bine ai venit Joe!
La cat mai multe modificari si hai mai repede alta culoare:P |
frumoasa :)
|
Quote:
in legatura cu,culoarea parerea mea e sa renunti la negru mat si sa ii dai un rosu aprins ca e cabrio si va arata super,+ca nu prea am vaut seria 3 cabrio rosu...acum mi se pare destul de banal negru mat..doar parerea mea!important e sa iti placa tie!;) |
Quote:
|
alb a? te-ai gandit tu ca daca imi fac eu pisica alba sa iti faci si tu motanu alb a?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning