![]() |
Excursieeeee !!! Pareri
Bun treaba sta cam asa.Eu cu clasa mea vrem sa plecam intr-o excursie am fi cam 25-30 insi.Suma:150 RON caciula MAXIM.Pentru ca toti copii si cei cu posibilitate materiala mai proasta sa poata mearga.in astia 150 ar intra o noapte de dormit mic dejunu eventual si cina.Daca ar fi si pranzu deja ar fi prea bine+transportul.Acum vin si eu ca un neavizat si va cer ajutorul,daca cineva stie locatii bune,un hotel,o pensiune,o cabana,o ceva cu preturi accesibile ar fi minunat si o eventuala firma de transport din buzau.Poate avem cunoscuti pe aicea si facem si o mica reducere pentru membru forumist:lol:.
Nu se pune problema acolo unde mergem sa facem dezmat bautura sa altceva.Suntem clasa cuminte(eu nu prea:oops:) Bio-chimie,olimpici nationali alea alea cel mai bun liceu din oras.:lol: Undeva nu prea departe,astfel incat sa nu coste mult nici transportu dar sa fie undeva frumos. Multumesc astept sugestii,pareri orice sfat e binevenit.Eventuale oferte. |
Re: Excursieeeee !!! Pareri
Eu cand eram a 11a am facut o excursie la Vidra. Ideea e ca acolo nu-i nimeni in jur, poti sa faci haos, nu deranjezi pe nimeni. Si poti sa si scapi daca faci cate o tampenie, eu am daramat un calorifer si n-am patit nimic. Plus ca ai si unde sa faci gratar. Cazarea e in vile, in aia in care am stat eu era cam frig, dar gasesti pe cineva sa te incalzeasca si-ai rezolvat:)).
Nu baga de-alea cu cel mai bun liceu din oras, ca si noi eram la cel mai bun liceu din oras, dar cand mergeam pe undeva era jale. |
Mai sti exact locu?:D creeed ca ar fi super.
|
Pai nu cred ca poti sa-l ratezi, cred ca aia-i toata Vidra:)) Mai erau niste cabane + un hotel in jur, dar hotelul era abandonat si cabanele pareau nelocuite.
Astea parca erau, daca mai tin minte bine... http://www.olanesti-romania.ro/Res/A...DRA%20VILE.jpg |
Uite aici ceva frumos!
Aproape de Buzau;nu te ar duce mult nici la transport si e si zona f.frumoasa! http://www.turistinfo.ro/siriu/cazar...y_-c42618.html Eu am fost 2 zile acolo si sunt conditii destul de bune! Da un telefon si discuta detalii poate iese ceva frumos. Bafta:) |
POWER M-AI CONVINS,AI BEREA DE LA MINE CU PRIMA OCAZIE:lol::lol:
|
Poti face dezmat cat vrei nu te aude nimeni acolo!
E mai rau daca te imbeti ca doar Smurdul mai ajunge la tine:)) Un suc omule am de la tine am renuntat la alcool:)) Hai bafta ma tii la curent cum decurg lucrurile! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning