![]() |
Inca o mazda 323 F... :)
1 Attachment(s)
cam putine totusi pe aici....
poate se mai inmultesc...eu am o Mazda 323, an 95, motor de 1.5...multumit de masina pana in momentu de fata, doar jantele prea mici ma deranjeaza...ii strica putin aspectu...sunt de 15....ea era initial prevazuta cu unele de 13...nu vreau sa imi imaginez cu arata :) am si eu cateva intrebari...distributia a fost schimbata la 90 de mii...acum are 170 de mii....o schimb acum? sau o mai las asa? Imi intra niste jante de 17 pe ea? daca nu...o sa pun de 16... si cu ce alte masini se mai potriveste in materie de jante, distanta intre prezoane? si alta intrebare.... :) pot sa ii pun folie pe geamuri? probabil stiti cum sunt geamurile la 323, si cum intra in usi...toti au zis ca o sa se rupa folia, ca nu am cum sa pun...vreun sfat ceva? bafta voua... am adaugat si o poza :) |
Re: Inca o mazda 323 F... :)
in primul rand distributia cat mai repede fao!!!!!!
distanta intre prezoane dac nu ma insel e 4x100 si e destul de comuna vw,opel,renault......chiar pe 17 nu iti recomand jenti pt ca la ce drumuri avem o sa iti cam para rau!:)) si eu am o F numai ca una mai veche e BG model pana in 94,dar am imbunatati-to putin am bagat in ea un 1.6 Turbo de 140 caluti acum are 167 cai dati de dyno la cj astigati dintr-o evacuare custom si un filtru sport... succes si cu a ta... |
Re: Inca o mazda 323 F... :)
Poti sa pui folie ca nu se intampla nimic . Am eu un prieten care are o mazda ca a ta . Vezi ca e interesat si de jantele tale daca le dai ieftin .
uite aici topicul lui : https://forum.4tuning.ro/124-masina-m...zda-323-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning