![]() |
Va rog sa ma ajutati!
am un glof 4 variant si vreau sa pun un sistem audio pe el....bateria de pe masina este de 99A...am urmatoarele "componente":
HU: Alpine CDE-112Ri Boxe sistem fata/spate: Ground Zero GZTC 16MK2 100w RMS Amplificator: Ground Zero GZIA 4110HPX 4x70 RMS Un pachet amplificator + subwoofer Crunch GTR Bass Pack 2 cu specificatiile: Amplificator Crunch GTS 2175: Amplificator 2 canale Clasa A/B Putere RMS: 2 x 110 W in 4 Ohmi 2 x 175 W in 2 Ohmi 1 x 350 W in 4 Ohmi in punte. Bass-Boost +12dB Crossover High-Pass 60-1200 Hz Crossover Low-Pass 40-150 Hz Intrari Hi - Level Intrari/iesiri RCA Logo Crunch iluminat Subwoofer Crunch GTR 300 : subwoofer auto ,incinta bas reflex difuzor 12 inch (30 cm) putere: 400W RMS (800W max) impedanta: 4 ohmi grila de protectie cromata dimensiuni 41 x 40 x 46/35 cm mar interesa daca mai trebuie sa pun o baterie....ce condensator trebuie sa folosesc? Cu stima, Ovi |
Re: Va rog sa ma ajutati!
Ce cabluri de curent ai? Daca-s destul de groase pentru a transporta curent suficient amplificatoarelor atunci e ok bateria care ai. :)
|
cablurile pt amplificatoare sunt de 10 mm si pt + si pt -...am pus la fiecare deoarece poate vreodata scot subwooferul...si pt. amplificatorul de la subwoofer am o siguranta de 60A mini ANL
|
Masoara la un volum ridicat daca n-ai cumva caderi de tensiune pe cablurile folosite actual, ca sa fii sigur ca sunt capabile sa duca sistemul. O baterie suplimentara costa mai mult decit o instalatie de alimentare cu curent prin cabluri potente.
|
maine il montez si il testez sa vad cum se comporta...
|
am montat muzica pe masina...se aude bestial si nu am probleme cu, curentul...dar as mai avea o intrebare...cat mar costa o insonorizare la portiere?
|
Cam 10-15 placi de STP M1 trece la o portiera. Sau echivalent masura pentru alt producator. Depinde cum se face, se poate si cu mai mult. Ar fi bine sa dai cu pasta rigidizanta si pe panourile de plastic, sau macar in locurile unde face "soricei"...
|
ok ms pt raspuns...am sa vorbesc cu cineva sa vad
|
1 Attachment(s)
salutare tuturor,ma poate ajuta si pe mine cineva cu calcul unei incinte si cu schita acestia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning