![]() |
Tuning Party - Club Crush - 24 Aprilie
Avem un eveniment auto la Constantaaaa....
Vom avea o expozitie de tuning auto care va incepe la ora 17:00 in parcarea clubului Crush, iar seara, in club, avem un mega party si cateva surprizeeee. ... Mai jos aveti afisul si o scurta prezentare: http://www.virtualstudiodesign.org/party/poster.jpg "Masini modificate si multa agitatie. Cam asa poate fi caracterizata īn cāteva cuvinte atmosfera ce va fi in parcarea clubului CRUSH, acolo unde se va desfasura Tuning Party-ul din aceasta primavara. Masinile vor ajunge acolo de la ora 16:00 - 16:30 dar la ora 17:00 se vor deschide oficial portile expozitiei. Proprietarii masinilor sunt foarte incantati de idee. Este si normal daca te gāndesti ca pe lānga costul masinii au mai investit alte cāteva mii de euro, pentru modificari. Dar toate eforturile merita pentru ca masinile se dovedesc a fi adevarate opere de arta. Daca dupa-amiaza este dedicata masinilor si tuningului, seara legea o face muzica in club CRUSH. Participantii la petrecere, vor avea parte si de cateva surprize, invitatii speciali ai serii fiind Grasu XXL, DJ Old Skull si membrii tuturor cluburilor auto din Constanta." Daca exista doritori ce vor sa se inscrie la expozitie, ne auzim la telefon: 0723 345 604 - Andu TRA! - Confirmare pana luni! Pentru mai multe detalii legate de eveniment, accesati: http://www.virtualstudiodesign.org/party/ |
Re: Tuning Party - Club Crush - 24 Aprilie
ROCK ONNN!!!!!!
|
este iar expozitie a cluburilor sau pot participa si cei care nu fac parte dintr-un club?
|
De aceasta data pot participa si cei care nu fac parte dintr-un club.
Exista o singura regula, trebuie sa ai masina tunata. :D Ai numarul de telefon acolo, da un tel.! |
Cum a fost aseara? Poze?
|
|
6 Attachment(s)
S-a suparat reporterita ca am luat-o la misto.Nu prea a avut cui sa ii ia interviu, ca majoritatea proprietarilor erau plecati...
Cateva poze: |
8 Attachment(s)
Foto si cu cele 2 rable si cu restul :)
|
a avut si ea o paine sa puna pe masa dupa ce a scris articolul asta
nu e normal sa fabuleze doar sunt reporteri :-) |
cand am intrat in curte si am vazut 8 masini,dintre care 2 din x team(organizatorii)am avut impresia ca sta cineva pe acoperis si rad de noi ca ne-au tras teapa sincer ma asteptam la ceva frumos.sa inteleg ca baietii sau axat pe distractia de seara?
|
Quote:
Mie personal imi pare rau ca n-am apucat sa ajung :( m-am uitat in poze si l-am vazut pe footyx foarte suparat de faptul ca nu sunt acolo =))) astept Nr.3 cand o sa vina Salam sa-i cante lui yzf-u :))))))))) |
2 Attachment(s)
Tot de la eveniment
|
odata ce au organizat x team trebuia sa fie acolo toate masinile din club,asa e frumos cel putin asa sa scris in anunt(mare balamuc)
|
Quote:
si x-team nu prea e cu show-ul....vezi ca a scris smockey,n-are rost sa ma repet |
Pana la urma reporterita si-a luat inima in dinti si a declarat ca ii pare rau ca a scris articolul si ca s-a indragostit ca o pustoaica de 14 ani de masina mea :))) :D =))
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning