![]() |
VW Golf III TDi, soft by BITNET vs. ...?
4 Attachment(s)
masina are urmatoarele modificari:motor 1.9 tdi afn 110 cai la baza....injectoare pompa de motorina turbina admisie intercooler alt traseu admisie evacuare maf senzor 3 bari si cel mai important Softul!!!nu am facut inca fisa dyno la masina pt k la noi in tara dak as face la 3 firme cu renume as obtine 3 valori diferite asa k dovada mea clara k masina merge sunt cursele pe 400 de metri cu masini cat de cat puternine....sa fac o lista cu masini batute de Tdi:renault megane rs 225 cai renault clio rs 200 cai honda s2000 vw golf 5 gti edition 30 230 de cai golf 5 gti soft 260 de cai....astra bertone stage 2 260 de cai.audi tt 3,2 ..audi s3 225 4x4....si mai sunt dar nu mai tin eu minte!!!La soft s-a muncit 2 zile si mai mult k sigur 30 de litir de motorina pt teste....masina este de zi cu zi un consum max pe oras este de 7 si 6 in exterion....in regim de curse masina se intinde la 10.....mentionez k masina are 280000 de km internele stock nu s-a umblat in el...Vreau sa imi incerc masina cu cel mai tare diesel din tara..desi nu stiu care e ala....pt k am auzit mai multe pareri de la diferite firme de chip tuning si modificari
|
Re: Vw golf 3 tdi Soft by BITNET
pacat ca nu ai continuat topicul cu prezentarea masinii. felicitari pentru ce a iesit, felicitari pentru victoriile de pana acum. totusi ma surprinde consumul, se pare ca dupa toate modificarile e tot nesimtit de mic :D e clar, trec pe diesel :)
|
Quote:
|
Ceva filmari cu victoriile?
|
Felicitari, ti-am spus sa-ti vezi de treaba si sa faci ce ti-ai propus ... ai vazut ca au dat roade munca si discutiile inutile? :D .. Alt diesel "rau" cu care ar trebui sa vezi cum stai e Skoda Octavia softata tot de baietii de la Buzau. Bafta
|
bv succes in continuare
|
avand in vedere rezultatele, masina este mai rapida ca si a3-ul lui bluey nu ?
|
Quote:
|
rog un moderator macar sa stearga numarul din poze!!!!
|
ma bucur ca ai ascultat de sfatul meu in privinta softului ,bafta cu afumatoarea,sper sa ai cat mai multe victorii,dieseluri tari sunt destule,numai sa le astepti la start,succes
|
Quote:
Eu am ramas surprins sincer!!!!Bafta in continuare,sa vedem ce adversari ai prin Buc ... Anyone?:rolleyes2 vai .. si pe ce grupa mica intra la legale LR :)) uhuu,haus face cu ea |
Quote:
|
Quote:
Oricum greutatea isi va spune cuvantul dar totusi sunt foarte curios sa-ti vad jucaria in actiune ;) Bafta si la cat mai multe cupe ! |
Quote:
|
Quote:
Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 roti motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor avand motorul pana in 2000 cm csi toate masinile cu 4 roti motrice avand motorul de pana la 1600 cmc Combustibilul permis este doar cel din comert motorina sau biodiesel. Diesel peste 2000 cmc- S7 Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 roti motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor avand motorul peste 2000 cmc si toate masinile cu 4 roti motrice avand motorul de peste 1600 cmc Combustibilul permis este doar cel din comert motorina sau biodiesel. Referitor la greutate esti pe acolo cu a3-ul. Masina in cauza, tinand cont de rezultate ar trebuie sa scoata un ET de 14.0 - 14.5 . |
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning