Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Inferno MotorSport - 1 Mai 2010 (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/182792-inferno-motorsport-1-2010-a.html)

Lucian_GXZ 15-04-10 12:32

Inferno MotorSport - 1 Mai 2010

4 Attachment(s)
Incepem pregatirile de 1 mai 2010 cu sau fara anuntul oficial de-a se tine sau nu cursele traditionale.

Propunerea mea vine in felul urmator:
Sa plecam in 2 transe.
1. Vineri dimineata
2. Vineri seara
cu cazare vineri noapte si sambata noapte un sejur de 3 zile in total. Intoarecere duminica seara/noaptea la Bucuresti.
Ca si statiune eu m-am gandit la Mamaia (pentru ca acolo se intampla totul, si gasesti majoritatea baruruilor restaurantelor, hotelurilor si teraselor deschise)
Nu am o oferta comlpeta la cazare, astept si de la Romica sa vedem ce ne obtine. Oferta finala care la sfarsit o voi negocia dar pentru negociere imi trebuie un numar total de persoane ale grupului.

- Hotel Flora Mamaia **:

Sejur minim 2 nopti:
132 Lei camera dubla/zi cu mic dejun inclus pentru 2 persoane.
Tarifele sunt pe camera/zi si includ mic dejun.
Oferta valabila in perioada 30.04-03.05.

» Dotari camere:
- 350 camere duble
- Restaurante
- Piscina
- Sala de conferinte
- Farmacie
- Salon coafor
- Parcare
- Loc de joaca pentru copii
- Terasa

(revin si cu alte oferte)

Lucian_GXZ 15-04-10 12:34

Re: Inferno MotorSport - 1 Mai 2010

4 Attachment(s)
Hotel Central Mamaia ***

Dotari Generale
- 120 camere duble si trei apartamente (246 locuri)
- Restaurant
- Terasa, baruri
- Piscina
- Plaja privata
- Sala de conferinte
- Parcare
Dotari camere:
- aer conditionat, televizor color, televiziune prin cablu, frigider, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda program non-stop.

Sejur minim 2 nopti:
111 Lei camera single/zi cu mic dejun inclus.
157 Lei camera dubla/zi cu mic dejun inclus.

Lucian_GXZ 15-04-10 12:37

astept parerile voastre si alte eventuale oferte de cazare, dar la minim **, si nu statiuni moarte... (eforie sud, olimp, venus, jupiter, etc... )

Lucian_GXZ 15-04-10 12:40

Sustin Hotel Central Mamaia dar mai urc in cateva minute inca o oferta ceva mai pretentioasa (diferentele de bani nu sunt foarte mari)

Lucian_GXZ 15-04-10 12:43

10 Attachment(s)
Hotel Palas Mamaia ****

Dotari generale:
104 camere duble
Restaurant
Bar
Salon mic-dejun
Sala de conferinte
Sala de fitness
Piscina
Parcare
Dotari camere:
Toate camerele au in dotare instalatie de climatizare, minibar, internet, televizor, cablu tv., telefon, grup sanitar propriu.
In camere nu se poate amplasa pat suplimentar.
Alte servicii si facilitati:
Parcare
Camera de bagaje, lift, schimb valutar, facilitati persoane cu handicap.
Accesul la piscina se face contracost.

01.05-13.06 - Camera dubla - 174 Lei
Tarifele sunt pe camera/zi si includ mic dejun

Lucian_GXZ 15-04-10 12:46

va rog tot pe aceasta cale sa va anuntati si prezenta/absenta la aceasta iesire.

87MTX 15-04-10 12:54

in costinesti are cartof la 60 ron camera si nu e statiune moarta.. Asa la banii aia kiar mai putin, adica 25 de euro, hotel de 5*****, camera dubla, all inclusive..la 4 stele e 20 euro

Lucian_GXZ 15-04-10 13:36

costinesti = costinesti... mici si miros de shaworma in camera... In mamaia mai bagai o plimbare prin oras.. mai vedeai, una -alta...
Ce hotel? Forum? si ma indoiesc ca e 60/camera, pentru ca este cam 50lei la gazda. Eu cred ca este 60lei de persoana x 2 ajungi la 120lei camera/zi.. .ceea ce e similar cu ce oferte am urcat si eu...

Multumesc, oricum, e o varianta, asteptam si alte pareri

87MTX 15-04-10 14:25

e camera, eram langa el cand a vb la tel... Si daca e miros de mici ce are? Si nu e kiar asa... Acuma ce nu iti plac micii cum sfaraie pe gratar si berea rece..

Evo-Jr 15-04-10 14:26

am fost anul trecut in costinesti la mare...am stat cateva zile... e dragutz .pentru plimbari...mai putin.nu se compara cu mamaia nici la cluburi nici la plimbari pe afara.dar nu e rau pentru 2-3 zile.
lucian cand tre sa ti zic sigur daca merg sau nu...ca nu stiu cati bani o sa am.ca vreau sa stang pentru cluj...

87MTX 15-04-10 14:39

de 1 mai lumea merge sa se distreze sa beau, nu cont ca e miros de mici in camer, si nu e , k numai in costinesti m.a dus la mai mult vile si peste tot a fost ok... Cand te duci doar cu prietena e altceva, atunci te duci in mamaia si kiar si asa merge in costinesti... Noi acuma mergem sa facem panarama nu mergem la fitze in mamaia unde sunt toti basinosii..mergem la distractie..... Eu unu votez ptr costinesti...

Lucian_GXZ 15-04-10 15:00

Nu a zis nimeni ca mergi sa suferi sau la basini. Ca tot impreuna stam, si nu cred ca avem de ce sa suferim in mamaia si sa fim altii in costinesti.
Eu personal vreau sa ies la o distractie si in principal la o relaxare pentru ca voi fi si in concediu si chiar consider ca am nevoie de putina odihna... Pe de alta parte putem alege orice statiune... doar ca o sa compensam pretul camerei cu benzina aruncata pe drumuri intre statiuni, cautand ceva viata...

Cu cat mai repede cu atat mai bine Mihai, pentru ca incercam sa obtinem si un discount de grup si trebuie sa stim cati suntem...

GopPo 15-04-10 15:10

nu a zis nimeni ca merge la basini.....dar unii mai vin si cu prietenele si nu mai vreau sa trag frigu' de anu' trecut de 1 mai.
propun hotel+toata gasca....nu conteaza unde....conteaza sa fim toti si nu in ultimul rand sa fie cald
eu ma anunt PREZENT
p.s: o consider iesire oficiala a clubului si se vrea ca deplasarea sa se faca cu cat mai multe masini din club (nu cu aia de la munca/mama/tata/sau aia de rezerva)

o zi placuta!

Evo-Jr 15-04-10 15:17

gogu si mai vi la cluj daca vi la 1 mai?:)

GopPo 15-04-10 15:19

nu exista fonduri pentru ambele deplasari

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2025 4Tuning