![]() |
Spuneti-va Parerea despre Viata Din Romania
www.viataderoman.ro ->Un site cu si despre romani, cu si despre lucrurile care ne afecteaza intr-un mod sau altul viata, cu si despre Romania. Pe site puteti sa va spuneti parerea cat de grea e viata din romania si cat de greu o duc romanii. :sad:
|
Re: Spuneti-va Parerea despre Viata Din Romania
Si ce ţi se pare amuzant in asta?
|
ce poate fii mai amuzant decat sa te trezesti dimineata si sa te gandesti ca n-ai nici un viitor in tara asta :).azi , maine nu mai ai un loc de munca , n-o sa mai ai cu ce sa-ti platesti taxele si impozitele care mai de care mai scumpe si care se vor scumpii in continuare , te gandesti cu ce traiesti.siuite asa trece o zi , trec 2 , inaintezi in varsta facand compromisuri in stanga si-n dreapta sa nu te infunzi de tot , ajungi la o varsta si dupa aia...........o iei de la capat ca n-ai sa mori...eee cum sa scapi tu asa usor? :))
nu ti se pare amuzant? e chiar de ras , in hohote :D |
mie imi place, imi place viata in general. chiar daca sunt probleme, pe mine ma doare, viata e viata! nu fac politica si nu ma vait de criza chiar daca sunt rupt in c*r ca toti de aici cu banii. gandestete ca poti sa no ai, eu pretuiesc viata, ca puteam sa ma dau dracu pe o capota si am ramas in viata si-s intreg si recuperabil (chiar nu mai am mult pana ma fac bine de tot).
|
Nu prea este amuzant ce ni se intampla. In Romania se traieste din ce in ce mai rau. Nu sunt locuri de munca, terminam o facultate si cand vrem sa ne angajam patronii se vor sa sti sa faci tot. De parca ne-am nascut invatati.
Apropo situl dupa care am luat postul este inscris la divertisment in trafic.ro si am pus si eu aici. Sper ca nu e ceva rau:???: |
Întotdeuna este loc de mai rău, aşa că ne putea fi şi mai rău.
|
stai linistit....ne va fi...in curand (pe micile ecrane :D )
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning