![]() |
Masina mea: Opel Astra H (Crimz)
1 Attachment(s)
Datele masinii:
An fabricatie 2005 1,7 CDTI - 101cp Am implinit si eu 18 si cu masina asta voi rula imediat ce iau si orasul pe 20 Apr (Sala am luat-o :) ) Urmaresc cand va intra pe mainile mele sa ii pun geamuri fumurii,xenon si niste jante (Momentan,am capace pana gasesc ceea ce caut) Am tot cautat jante si am cateva modele care imi plac. Cateva jante: [IMG]http://www.***********/files/pictures/produse/medium/08_2009/6118_mistral.jpg[/IMG]http://www.comanda-online.ro/fisiere...mare/95430.jpg Mi-ar fi de ajutor daca aveti si alte poze cu aceste jante deja instalate pe vreo masina.Asa mi-as putea face un VT si as putea vedea cum dau pe a mea Daca aveti vreo sugestie,ascult :D Pe 16",cu buza ar fi mai bine. --- Poza: |
Re: Masina mea: Opel Astra H (Crimz)
Poze mai noi cu masina?
I'ai mai facut ceva? |
ieri i-am pus xenon si pozitii led :D
:rolleyes2 |
Poze si...impresii
|
am sa ii fac cand prind ocazia niste poze :) maine seara cred.. Folie si jante ar fi vis :D
dar..nu stiu daca se merita :ashamed: mai degraba folie s-ar putea in viitorul apropriat :D + cred ca ar da bine partea de jos a oglinzilor sa fie in culoarea masinii :-? nu stiu cat m-ar costa sa le vopsesc .. |
Quote:
|
Am si eu un prieten cu un opel la fel ca al tau !! am ramas placut surprins cand l-am condus ! Orice jante i-ai lua .. ai grija sa nu alegi combinatia negru+gri... eu am facut odata greseala asta :D
|
2 Attachment(s)
Poze :oops: Clean :D
|
Frumos, dar capacele sunt urate. Nu ai gasit originale?
|
Nu eu am contribuit la alegerea lor :rolleyes2
|
Ai fi putut avea un cuvant de spus in alegerea lor...:rolleyes2
Ce soclu ai la becurile de pozitie, cat ai dat pe ele si daca ai ceva poze cu ele inainte de montaj ? |
Chiar nu am stat sa fac poze la montarea lor..Ledurile au fost 40ron
Sunt si mai ieftine dar unele am inteles de la cel care mi le-a pus ca da eroare in bord sau cam asa ceva. Daca vrei pot sa iti dau nr de tel prin prv de la persoana care mi le-a pus |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning