![]() |
B 57 MBM
6 Attachment(s)
asta e masina mea un laureate din 2006.in prezent am 51.000 km foarte multumit nu m-a lasat niciodata si sper sa nu fie cazul.mici modificari la ea mai mult estetic:
-folie llumar -parasolar folie llumar -faruri streetstorm -stopuri -schimbat iluminat interior complet cu leduri -schimbat leduri bord -colant plafon -oglinzi prestige -colant stalpi -manere prestige -maciulie prestige -xenon h1 -xenon h11 proiectoare si da stiu ca tipa un primul rand dupa niste arcuri si niste jante... |
Re: B 57 MBM
Pana acum e ok!
Sa vedem ce o sa iasa pe viitor! Chiar ca tipa ca vrea mai jos de asfalt;trebuie neaparat trantita! Bafta cu golanelul. |
chiar frumos golanelu,bafta cu el in continuare.:Ddaca stii dupa ce tipa atunci apucate de treaba
|
super masinutza.punei niste jante si totu e ok,bft in cont;)
|
Draguta masina ! Bafta pe mai departe cu proiectul;)
|
Arata fain masinuta ta,chiar imi place,bafta in continuare....
|
merci merci baieti
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2
|
frumoasa masina!! tzineo cat mai simpla
|
simpatic ... punei jante :P
|
Cāt te-a costat colantarea plafonului?
|
70 lei .e un garaj unde se fac colantari pe strada Ilioara
|
Quote:
Mie īn Călăraşi pentru un Astra G īn 3 uşi mi-au cerut ba 100 de lei, ba 130 de lei. |
Frumos golanu daca ai bani fai un bad boy , un portbagaj cleean , o finala sport (in afara de jante si suspensie sport) ;).Succes in ce ti`ai propus sa-i faci !
|
Eu zic sa o lasi asa cum e ea .e simpla si fromoasa.chiar ii sta bine ,mai bine i-ai vosii bandourile culoarea masinii dar nush daca ii sta bine,am vazut ca la alea 1.6 16v le sta bn .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning