![]() |
[My Scoot] Piaggio NRG DD
8 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu noua achizitie :)
Un Piaggio NRG DD din 2008. Tot ce are modificat fata de un scuter nou din fabrica [la motor] este setul, de 80cc. Are toate limitarile, si nu sare de 9000rpm. Vreau sa ma ajutati in legatura cu asta cu niste sfaturi pentru delimitare. Pozele... |
Re: [My Scoot] Piaggio NRG DD 2008
Fain scuterul :D ... am vazut si in targ la mine cu 500 de euro adus din italia ... is foarte frumoase modelele astea .... bafta la multi kilometri .. sa ai grija de el:D
|
Foarte frumos nrg-ul :X . Preferatul meu :D
Sa-l stapanesti sanatos si multi km fara incidente ;) Uite aici un site despre delimitare (link ) |
Quote:
am vazut mai multe NRG-uri insa erau cazaturi asta a fost singurul care mi-a placut...nu e atins deloc, nu a fost cazut nimic. E in stare impecabila pot spune :). |
asa`i e impecabil :D frumos ... dai jos delimitarile alea si o sa rupa :D
|
frumos scuter..dar...ti-am zis..pune-i alte semnale..astea zici ca sunt furate de pe RATB:lol:
|
Quote:
|
Frumos scuter. Nu iti iei ceva toba pe masura? Bafta cu el si cu delimitarea ;)
|
Felicitari pentru noua achizitie. S-o forjezi sanatos. Dar dupa cum a spus si Felix, merita o toba sport setul ala :D
ps. Amortizorul de pe spate e Paioli? Cu toate ca nu cred ca ai avut timp sa te uiti :lol: dar imi incerc norocul |
Quote:
La toba sport ma gandesc si eu, insa mai pe la vara, + inca alte modificari dar sa mai fac rost de ceva bani. |
Sal,deci scuteru asta nu ca e frumos e super frumos deci arata k nou...imi aduce aminte de gilera mea era modelu la fel ca asta!!!! sunt frumoase toate modele NRG singuru lucru care nu imi plac la ele este cum vine jos la picioare drept mi se pare aiurea in rest e bestial!!!! bafta cu el si ai grija de el ca merita !
|
Quote:
|
da ,am gasit si eu 1 sau 2
|
Quote:
|
Oameni buni , stati linistiti pt ca la banii aia ori is furaciuni , ori au probleme grave...
Scuze de off ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning