![]() |
[Vand] Cateva machete
1:24
Lamborghini Gallardo - Bburago (are cutie, fara probleme, a stat doar expus) - 49 ron Lamborghini Reventon - Bburago (are cutie, fara probleme, a stat doar expus) - 49 ron Lamborghini Murcielago Roadster - Motormax (fara cutie, a stat doar expus, insa usa din dreapta nu sta deschisa) - 29 ron 1:18 Maserati 3200 GT - Bburago (fara cutie, doar expus, cateva puncte de vopsea sarita) - 65 ron Preturile nu includ transportul. |
Re: [Vand] Cateva machete
vreau eu Lamborghini Murcielago Roadster - Motormax :)
|
Lamborghini-ul Murcielago a plecat spre blue macca, restul valabile. ;)
|
UP - Masinile vor sa plece :-P
|
murcielago a ajuns cu bine la destinatie...
dar ce zic eu cu bine... nici nu se putea altfel, la cat de bine a fost inpachetata, impecabil. Multumesc foarte mult ! |
UP - Nu vrea nimeni 2 tauri furiosi in colectie sau un Maserati? :oops:
|
UP - Disponibile si pentru schimb DOAR cu Renault 12 Solido galben 1:18 sau diferite BMW-uri 1:18
|
Se adauga Jeep Wrangler Rubicon Maisto 1:27 - 30 ron
(se vinde cu jantele din primele 3 poze, adica cele stock, nu cele din ultimele 3 poze) Daca cineva din Bucuresti doreste vre-o macheta, sa imi spuna pana maine, deoarece in weekend este foarte posibil sa merg la Bucuresti, astfel se poate scapa de taxa postala. ;) |
Inca valabile:
|
UP - Pentru un Renault 12 galben facem un pachet frumos ;)
|
UP - Valabile inca
|
UP - A venit vara, taurii vor la plimbare :lol:
|
Sus cu ele!
|
UP - Nu sunt fani Lambo? :rolleyes2
|
ofer 30 roni maine pe reventon si platesc eu transportul .. zi mi un raspuns .. daca da poti sa l pui la posta.. STIMA
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning