![]() |
vand ce am avut pe dacie
8 Attachment(s)
- radiocass blaupunkt casablanca rcm 127. full digital, 4x35w, cautare melodie inaine/inapoi, functie de scan si pe caseta, rds, e cu cartela, nu cu fata detasabila, control magazie, ierire amplificare, reglaj joase/inalte, arata impecabil cu exceptia unei zgarieturi intr-un colt. negru mat cu lumina cam ca pe solenza/logan daca nu e cumva exact aceeasi nuanta. suna f bine si sincer nu l-as da dar nu mai am ce sa fac cu el. 100 ron
- 2 woofere boschmann de 20 cm. pe ele scrie 150w 4 ohmi. 150 ron - 2 woofere chinezesti de 16.5 cm, 100 w 4 ohmi. 50 ron ambele perechi vin cu cate o pereche de tweetere din alea de gasesti la magazinul "muzica" (sau gaseai cand le-am luat eu :) ) cu 10 ron preturi (usor) negociabile sau pt pachetul complet negociem mai mult :) cd-ul de prin poze e ca sa va faceti o idee asupra dimensiunilor |
Re: vand ce am avut pe dacie
presimt eu ca mai lasi din pretul casetofonului...
sau hai sa scurtam un pic negocierile: care e ultimul pret? si spune-mi te rog daca iluminatul butoanelor este verde sau chihlimbar, ca nu stiu cum au solenza&logan |
doar asa de intrebare: unde mai gasesti casetofon full digital la 1 mil? si rablele alea mecanice de pe daciile noi se vand mai scump.
din cate stiu afisajul este chihlimbar. |
pai or fi ele rable mecanice dar au avantaj data fabricatiei cica...:)
|
parul intra in pret ca am o gramada pe stoc :)
|
Quote:
succes cu vanzarea! |
le mai ai pe cele chinezesti?
|
yup, le mai am
|
ok, vorbim mai multe pe mess. :)