![]() |
Audi S4/A4 x6
4 Attachment(s)
Tema: Audi S4/A4
Participanti: 1. gonzy_et 2. Cypos 3. JuST_GiuGiu 4. Oltcit Rally Team 5. kagula_89 6. Maryus_x90 Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile: -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai 1. gonzy_et |
Re: Audi S4/A4 x6
4 Attachment(s)
2. Cypos
|
4 Attachment(s)
3. JuST_GiuGiu
|
4 Attachment(s)
4. Oltcit Rally Team
|
3 Attachment(s)
5. kagula_89
|
4 Attachment(s)
6. Maryus_x90
|
Vot pentru Oltcit Rally Team pur si simplu imi place combinatia de culori, nu am altceva de comentat :chainsaw:
|
Vot cu Maryus_x90 fiindca mi se pare clean pe bune la A4 ii sta foarte bine culoarea albastru stock si conceptul CLEAN a fost executat de la cap pana la picioare felicitari. Am si critica Maryus_x90 cam slaba prezentare se puncteaza si modul de prezentare si cu background negru e destul de sarac.
|
Vot Cypos!Imi place stilul asta "DTM".
|
Cypos
ready to race ? |
Vot Maryus_x90, n-am cuvinte !!!
|
Vot Cypos ... cred ca s-ar fi potrivit mai bine un spoiler mai mare ... oricum arata super.
|
Vot maryus_x90, pentru simplitate.
Deosebit |
Quote:
Votul meu merge la gonzy_et |
+1 Maryus_x90
O maşină arată foarte bine atunci cānd e Clean!... Se pare că Maryus_x90 a īnţeles asta, restul... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning