![]() |
Vand Subwoofer JBL
Vand subwoofer JBL tub GT4.10, 1000W max, 250W RMS
3 MIL |
Re: Vand Subwoofer JBL
3 mil pt un jbl?!
|
daca e cu tot cu incinta, face toti banii
daca nu... poti pune o poza pls? (e cumva vorba de gto 1000b?) |
https://img218.imageshack.us/img218/3...00114zr.th.jpg
Subul este cumparat de la tornado si inca este in garantie; dupa cum vezi statia este tot jbl (GTO 75.2) si a mers doar la un sfert deci subul nu este chinuit. Modelul subului este GT 4.10 |
gt4-10 + tub original = gto 1000t (asa am eu in catalog si asa ar trebui sa scrie si pe ambalaj)
de curiozitate, amplificatorul nu-l vinzi? stiu pe cineva care ti l-ar cumpara imediat (userul nsl-steffy) |
nu ca nu am bani sa bag si in amplificator. eu vreau sa dau tubul ca sa iau ceva mai tare. subu(tubul) tot este original. nu e facut sau luat de la vreo bisnitaraie. Daca erai din bucuresti auzeai de tornado e printre cele mai tari, in plus inca mai are grantie. ei sunt una din cele 2 firme care lucreaza cu luxacustica care sunt unici importatori oficiali jbl in romania.
nu esti din bucuresti nu? |
nu sunt din bucuresti, sunt din constanta, dar mi-am luat si eu un amplificator jbl gto 301.1 de la tornado 3 (inca mai am garantie la ei). sunt oameni seriosi si au preturi bune.
|
pana la urma nu m-am prins daca te intereseaza
|
nu ma intereseaza (deja mi-am comandat altceva,dupa ce am vandut un JBL gt4-15), sunt pasionat de incinte calculate (si facute de mine)
statia imi facea cu ochiul....daca te razgandesti poate ma anunti si pe mine succes la vanzare! |
Mersi mult! L-am dat deja azi! si baiatu era interesat de statia ta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning