![]() |
deschidere portbagaj electric
Am tot cautat dar nu am gasit....cine imi poate da mai multe informatii despre deschiderea electrica a portbagajul cu buton din interior nu din telecomanda,as vrea sa stiu eventual cum se monteaza,cu tot ce trebuie:-)
|
Re: deschidere portbagaj electric
Quote:
Cielo are deschidere portbagaj din interior. Este pe şufă. |
daca erai din bucuresti te ajutam eu ca si eu mi-am facut la o solenza si am facut si la un prieten pe o dacie clasica.....si merge destul de bine eu pe al meu il am de vre-o 1 an si ceva....si nu are nici o problema in prezent.....sal
|
2 Attachment(s)
ce fel de dacie?daca e vorba despre berlina uite aici,motoras de inchidere centralizata;) instalatia e simpla...8)
|
RnR-ule ??? ai postat si tu aici pentru a te da mare cu inchiderea ta:))???? sau pentru a face posturi ??:))
|
ba iar incepi?iti rup oasele cand te prind ma,lasa ca ne vedem noi intr o seara !
|
:)))))) bn mah cu furci si topoare ??? sau pistoale si sabii:))?
|
AM TRIMIS BRIGADA DUPA TN..pazeste-ti spatele...o sa vezi tu care pe care..:|
|
bn ma o sa iasa cu cauciucuri rupte,si mult fum
|
da mah dar o chemi pe prietena aia a ta sa dea startu:P
|
Quote:
|
de prin sectoru 2...tei mai exact....
|
nu am fost cu masina personala pana akolo,da pot ajunge eventual pana la stefan cel mare,k pana akolo cunosc....
|
poi si cartieru tei e langa stefan cel mare....:D....daca e sa ai drum special pentru treaba cu deschiderea la portbagaj ar fi bine sa ai tot ce iti trebuie..:D
|
Dar de ce nu ii explicati cam ce ar trebui sa isi cumpere si ce sa faca poate omul sio face singur daca ii mai ziceti si voi cum se face si cum.As oricine MA HAI LA MINE CA TIO PUN EU dar zicetii la om ce trebuie poate se mai pricepe si el.Despre dacia 1300 nu stiu cum se face dar la solenza stiu 100% cel care are pusa pe dacia 1300 explicai ma la om ce si cum nu cum o zis ALEX tu vi sa te dai mare cu ce ai pus tu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning