![]() |
AKAI AK-DP 7000
Va salut , am cumparat si eu un dvd auto akai , are tv ,radio , mobile si gps , card slot , usb intrebarea mea e daca stie cineva ca sa fac gps-ul sa mearga de ce am nevoie ? nu cred ca are nici soft nici receiver. stie cineva de ce soft are nevoie sau cum se procedeaza ? ms
|
Re: AKAI AK-DP 7000
Singurul care te poate ajuta e vinzatorul acelui aparat sau chinezul care l-a facut.
|
vanzatorul e magazinul auchan , iar cei de acolo nu au nici o treaba cu dvd-u asta... iar chinezul...e greu de gasit
|
Ghinion ... ;)
|
Quote:
Vanzatorul este obligat prin lege sa-ti dea manual de utilizare in limba romana. Du-te la Auchan si cere-le manualul! Sau vezi daca-l gasesti pe www.diplodocs.com |
Chiar daca gaseste manualul, pentru softul de navigatie are nevoie de "suportul tehnic" al producatorului aparatului. Fara acel "suport" poate doar sa-l dea unui baiat "priceput" sa incerce diverse variante.
Astea-s riscurile cind iei chinezarii pe sume ridicol de mici. |
am gasit si raspunsul .Buna ziua,
Din pacate acestui model nu i se poate adapta un receiver sau soft, functia GPS nefiind functionala. Pentru viitoarele produse AKAI vom introduce si functia GPS. Cu stima, Adrian Andronie ms saxo , chiar nu trebuia sa te repeti am inteles ca e chinezarie |
Trist ca faimosul brand AKAI care īn anii 70 - 80 producea cele mai renumite scule audio cu durata de viata nelimitata (GLASS X'TALL FERITTE), a ajuns sa fie purtat de gunoaie chinezesti.
Cred ca daca te-ai pune īn contact direct und bradul AKAI: http://www.akai.com/index.asp Poate te-ar putea ajuta mai mult. Pt. Romānia este notat un singur distribuitor: SC Intervision Trading RO srl http://www.akai.com.ro/ |
@d0r1n , daca e chinezarie, e chinezarie si punct. :D
Cat dai, atata face! E o vorba romaneasca... ;) |
@CyberCSX - le-am dat si lor un mail si astept raspuns
@animalutz - mare vorba ! |
Am si eu unul acelasi model si s-a dus folia la el dupa nenumarate scanere stricate sa recuperez folia acum cica s-a dus procesorul cineva care are unu de piese si vrea sa-l dea rog sunati la 0767.955.987 ! Multumesc anticipat. App. l-am cumparat din auchan si m-a tinut 18 luni :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning