![]() |
Lr Braila
"ASOCIATIA MOTOR SPORT CLUB BRAILA" are in plan organizarea unui concurs de acceleratie viteza in data de 17.06.2006 cu sprijinul logistic oferit impreuna cu experienta acumulata de LEGAL RACING
PENTRU MAI MULTE DETALII : https://forum.4tuning.ro/202-legal-racing-17-18-iunie-2006-viteza-raliu-tehnico-aplicativ/18106-legal-racing-braila-17-06-2006-a.html |
Re: Lr Braila
Interesant ... care ma ia si pe mine :P :twisted: ! Glumesc...se strange ceva loome ???
|
super!astept detalii
|
io unu m-as baga.Mai multe detalii daca s-ar putea,mai ales legate de locatia exacta,conditii de participare,etc.
|
pe moment acestea sunt singurele detalii care erau afisate.
orice lucru care apare se poate gasi la link-ul pe care vi l-am oferit. |
Naspa Potrivire... Pe 17 Am Un Examen In Bucuresti..... Sa-l Dau.......sa-l Aman........... Grea Incercare....
|
Si unde mai pui ca se vorbeste de sectorul de drum din fata primariei.... pana in bariera..... cand mai ai ocazia sa mergi pe calea calarasilor cu peste 150 la ora... :D
|
Quote:
Poate venim si noi daca ne rezolvam problemele la mashina (+ partea cu finantele pt. benzina, ca papa mititica) |
mi se pare destul de periculoasa zona.E foarte aglomerata si e posibil sa-ti sara vreun nebun in fata,mai ales pe la concordia ca acolo-s numai betivani.Mai bine o facea pe faleza.E destul de lunga si asfaltul nu are gauri...parerea mea.Apropo,IKNOT,nu te cunosc dar acum vreo doua zile te-ai luat dupa un bmw rosu pe la piata mare?(asta daca masina din avatar este a ta)
|
ii ramasesera bretelele prinse la usa lu ala cu bmw :))
|
Quote:
Faleza este cam ingusta pt asa ceva, nu? |
pentru liniutze nu cred.pentru cerculete si burnout-uri(pe care-i tine masinutza),e intr-adevar ingusta.
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar nu te-ai prins ca glumeam ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning