![]() |
Machete in lucru - Yackone
4 Attachment(s)
Desi este impropiu spus macheta, m-am apucat sa-mi modific rc-ul meu.Este vorba de un Hpi E-10 Rtr drift cu body-ul de Toyota Corolla AE86...Masina o am din 2008 si a suferit pe parcurs modificari mai mici sau mai mari...In primul rand am schimbat accumulatorii am trecut de la 1500mA la 4600mA...si apoi a urmat o lunga lista de piese care tin mai mult de performata si mai putin de aspectul estetic.
Masina in stadiul actual are urmatoarele modificari: -acc 4600mA -distantiere roti -planetare aluminiu -diferential blocat -jante WORK MEISTER S1 fata /3mm offset si spate/9mm offset -cauciucuri Toyo Proxes R1R Urmeaza in viitorul apropiat: -Yokomo AE86 Levin Lightbuckets (adica faruri si stopuri) -jante Speedworks Japan RS Watanabe Wheels fata/5 mm offset si spate/12mm offset -suspensia reglabila -bratele reglabile (daca apar si la noi) -strut bars -rulmenti -si alte maruntisuri care nu-mi vin acum in cap Momentan lucrez la un nou body, tot de AE86, dar n-am avut timp sa-i fac poze. Pozele postate nu sunt tare elocvente ele fiind facute din momentul in care a fost scoasa din ambalaj pana aproximativ in zilele noastre... |
Re: Machete in lucru - Yackone
bine ai venit!frumoasa masina:D...bafta la modificat;)....
|
Ce tare e poza a 3-a! Cine ti-a facut-o? :shock:
Spor la lucru Yako! :hug: |
cam cat costa o astfel de masina?
|
Costa in jur de 750-800 ron in varianta stoc...la care apoi se adauga o lista foarte lunga de posibile upgrade-uri
Revenind la subiect...n-am reusit sa fac poze cu masina in lucru...Acum caut ceva furtun sau "teava" sa-mi fac "traseul" la intercooler...si inca ma chinui sa concep un sistem de prindere la bara fata ca sa o pot da si jos... Singura problema si posibil cea mai mare ar fi ca lucrez cu lexan...un material destul de ciudat pe care inca nu stiu cu ce sa-l lipesc si sa-l modelez. Orice idee, sfat sau tutorial este binevenit;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning