![]() |
1.8 T tuning?!?!?!
am un leon 1.8T top sport. am 180cp dar nu sunt destui. :twisted: vreau sa fac chip-tuning aici in romania!! din ce-am auzit se poate dar nu stiu o companie serioasa de tuning care face chip-tuning. vreau sa adaug vreo 40 de cai! :twisted: a-si fii foarte multumit daca a-si putea sa-mi indeplinesc aceasta dorinta. poate sa ma ajute cineva?!?!?!?
:D :D |
Zeno face ECU tuning, poti sa te duci la chiptuning.ro, par destul de seriosi si vand o firma cunoscuta de chipuri.....
Cu un chip, exhaust si CAI o sa ai cei 40 cai care ti doresti :) PS: cum vine treaba cu Michigan? |
multumesc mult!! . am plecat din romania in '91 si m-am stabilit in Livonia (o suborbie al detroitului). mam intors sa fac scoala (ASE) acum un an. locuiesc in buftea cu bunicii.
|
Cioli17
fillimon tu n-aveai o dacie fsf?
|
coool
shi cum e detroitu? ai fost vroedata la NAIAS? mishto sa stai intr-un orash cu multa istorie automobilistica... |
tiam vazut seatul foarte frumos imi place la nebunie am un prieten aici care are aceasi masina dar cu 250 cp are un cip de la mtm cu tot cu toba din fata pana in spate si merge destul de tare :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning