![]() |
Ajutor port incinta
Am difuzorul Mac Audio Select 12 (PDF cu specificatiile):
http://www.mac-audio.de/fileadmin/us...Datenblatt.pdf Am facut incinta din PAL de 18 cu volumul interior de 53 de litrii (trebuia, dar cred ca mi-au iesit vreo 52.30 ca am o laterala putin inclinata din cauza parkinsonului :oops: ) Nu le am cu portul... Ma poate ajuta cineva cu niste dimensiuni ale portului (rotund)? Nu stiu nici la cat e bine sa fie acordata, sa se auda si bine, dar tin sa precizez ca difuzorul a fost rebobinat si nu prea mai am incredere in durata lui de viata deci nu vreau sa fie nici fortat... Multumesc. |
Re: Ajutor port incinta
Quote:
Nu imi plac compromisurile, cu parere de rau nu pot sa iti dau o recomandare exacta. Dar, poti folosi un rezonator de 4inch / aprox. 10cm (exista terminatii evazate pentru rezonatoare, iar tevi PVC 10cm ce se gasesc la magazinele sanitare), lung de 40cm, intr-un volum aproximez eu de cca. 48 litri, rezultat dupa dizlocuirea volumului traductorului si al portului... |
Quote:
|
Quote:
53 de litri este un volum mult prea mare pentru un traductor de 30cm, in general, acestea multumindu-se cu volume cuprinse intre 28 si 40 de litri. Ca regula, se urmaresc recomandarile producatorului. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning