![]() |
Machetele mele - pletos13rza
am si eu o mica colectie de machete...voi incepe sa le prezint in cele ce urmeaza. Mentionez ca toate machetele sunt la scara 1:24.
|
Re: Machetele mele - pletos13rza
3 Attachment(s)
1) Hot works
Toyota Celsior 31 * lexus * |
3 Attachment(s)
2) Motormax
Acura Integra Type R |
bine ai venit.....frumos pana acuma.
|
scuze de poze ... da ori e praf aparatul ori nu stiu eu sa-l setez ... e dat pe macro ... dar ies asa ... neclare ... habar n-am dc ...
|
Incearca sa faci pozele afara (s-ar putea sa nu ai suficienta lumina ca sa focalizeze corect).
|
Frumoase. Incearca sa ti aparatul fix si sa pui macheta in lumina cat mai buna. Poate ies mai bine asa.
Ce s-a intamplat cu roata spate stanga la lexus ? |
lexusul are camber reglabil ... si asa l-am setat eu sa stea cracanat :D ca ursu meu :) ... de asemenea are si inaltime reglabila
|
Bine ai venit. Iti trebuie mai multa lumina la poze. Machetele sunt faine dar roata aia la Lexus sta prea cracanata. Bafta si asteptam o poza de grup sa vedem ce frumuseti mai ai.
|
o sa mai indrept rotile pe spate ... dar pare gen airride ... si d-aia am lasat rotile asa.
|
bine ai venit!lexus e superb nu alta:D:D....nici acura nu e mai prekos...astept(am) si celelalte machete:D:D...bafta;)
|
3 Attachment(s)
update ... stock camber
|
ala e un 7er nou in spatele Lexusului in primul set de poze ?
|
dap, 750li
|
Bun venit, inca un colectionar 1/24! Vreau sa vad ce mai ai, bafta cu prezentarea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning