![]() |
E34 - PRINTESA MEA, B-79-DNW
1 Attachment(s)
PT INCEPUT BMW E34 ,
2,5 24V -192 CP AN 1993 |
Re: PRINTESA MEA E34,,,,,,,B-79-DNW
De cand l-am cumparat a trecut cam 7 luni in care am stat si am adunat piese pt ami aranja PRINTESA ,
In cursul celor 7 luni iam cumparat . tot kitul de M 5 . un interior din piele neagra jante pe 17'' marca BBS discuri ventilate etrieri kit ambreaj kit xenon faruri cu lupa pe fundal negru stopuri dectane pe leduri volan -pedale-nuca schimbator-frana mana-toate marca MOMO plasme bord toate beculetele din interior -alb neon si urmeaza sa termin toata lista de cumparaturii |
2 Attachment(s)
inspiratia de a modifica aceasta masina a fost luata dupa cateva schite facute de AXEL
in schinb se vor face mici modificari mai ales la culoarea masini ,la care se va umbla cu siguranta |
11 Attachment(s)
a inceput amsamblarea masini
intre timp sau mai schinbat jantele,tot marka BBS |
Re: E34 - PRINTESA MEA, B-79-DNW
pe la sfarsitul saptamani o sa pun cateva poze,dar dupa ce termin de montat restul,,,,,,,,,
|
sper sa va placa proiectul meu pe care vreau sal duc la capat ,
|
Parerea mea ca nu da bine cu bara pe care o are acum, ar da mult mai bine cu una de 540.
Pune niste poze mai noi, daca ai. |
2 Attachment(s)
asa arata motorul pana sa fie modificat ,
deocamdata nam apucat sa fac ,pt ca este descompusa pt modificarile de motor,frane ,traseu evacuare ,traseu pt firul de plus al bateriei ca isi va lua pozitia in spate, In momentul cand este terminata de ansamblat am sa mai adaug poze cu PRINTESA MEA ,pana atuncia am sa fac poze doar la piesele pe care le montez Quote:
prioritatea mea acuma este sa imi pot cumpara kitul de furtune de la SAMCO SPORT,filtru sport de la GREEN cotton air filten,suspensia sport de la BILSTEIN , orcum fara ajutorul lui CRETU colegul meu de garaj nu as duce acest proiect la sfarsit ,nu uit sa MULTUMESC si celorlante persoane adica GEORGICA -AXG DOMNULUI NICK --RACING NICK SORIN-VR6 -BON AXEL -PT DESENE |
salut.parerea mea este ca sa o pastrezi la exterior originala fara bari ..poate doar un kit de m5 ar da bine :-P dar barile astea nui vin bine sub nici o forma.in rest imi place.;) nu o lua in nume de rau e doar un sfat.
|
foarte frumos.mai exact..ce ai facut sau ai de gand sa faci la motor?:D
spor la treaba |
bafta cu proiectul vecine :D :D
|
1 Attachment(s)
multumesc ,orcum proiectul il duc la capat
caut si eu aceasta sigla , daca stie cineva |
Quote:
|
nu am inteles ca se gasete pe piata ,dar nu stiu de unde o pot cumpara ,pretul ei este de 40 euro
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning