Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi TT 8N (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/180631-audi-tt-8n.html)

fixu_mic 05-04-10 12:58

Audi TT 8N

4 Attachment(s)
Masina este 1.8t din 2000.

Modificari: Soft Upsolute, filtru K&N, Bov Forge,downpipe THS 76', finala Sebring, Suspensie KW -30, Jante 18" Wolfrace, Kit exterior Rieger(bara fata, spate,praguri) si ar mai fii la interior...ceasuri albe osir, ceas boost, iluminare nuca osir...

bobovis 05-04-10 13:04

Re: Audi TT 8N

S-o stapanesti sanatos si fara incidente!:)

La ce CP ai ajuns dupa modificarea softului?

fixu_mic 05-04-10 13:05

Ar trebuii sa fie pe la 210/212 nu stiu exact. Ms

FuRrY-far 06-04-10 22:12

Frumoasa masina !! :P Hai cu modificarile :D

fixu_mic 09-04-10 02:27

Este in plan Gt2860rs, injectoare, intercooler Forge, si bineinteles soft Revo.

bluey 09-04-10 09:50

Unul din putinele TT-uri 8n de la noi care arata bine.
E doar fwd nu?

fixu_mic 09-04-10 12:09

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3261028)
Unul din putinele TT-uri 8n de la noi care arata bine.
E doar fwd nu?

Da este tractiune fata, nu mi'a placut varianta cu haldex...Si este unul mai frumos...am sa pun poze si cu el, este al fratelui meu :D. Ms

Nemilosu 09-04-10 17:52

desi niciodata nu mi-a placut modelul asta de tt (zici ca este vw broasca), asta arata ok.
referitor la fwd, o sa vezi ca o sa iti para rau dupa haldex daca mai urci in ponei.

fixu_mic 11-04-10 11:28

nu este o problema asa mare...dupa incep din mers sau semislicuri...slicuri :) Ms

JusT_SaY_BoBo 11-04-10 22:14

foarte frumoasa!sa ai parte de evenimente frumoase cu ea.cand pui poe cu masina fratelui??mai facut curios.singurul lucru care parca nu se prea potriveste dupa parerea mea sunt jantele

fixu_mic 11-04-10 22:46

Zilele astea pun poze si cu ttu fratelui... stiu nici mie nu mii se par stralucite, dar momentan raman astea..probabil am sa le fac buza rosie...dupa ce ii pun si interiorul cu rosu pe mijloc. Ms

bluey 12-04-10 06:39

Sunt si foarte grele.
Designul lor se cam incadreaza in cel al masinii dar treaba cu greutatea e serioasa mai ales daca vrei ceva performanta de la masina.

fixu_mic 12-04-10 18:06

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3269644)
Sunt si foarte grele.
Designul lor se cam incadreaza in cel al masinii dar treaba cu greutatea e serioasa mai ales daca vrei ceva performanta de la masina.

La ce strazi avem noi grele si rezistente este termenul corect :)) glumesc.. fratimiu "lucreaza" cu Kosei in ceea ce priveste jantele :) si pozele...
Modificari mult mai multe...o sa enumar cateva:
Toate furtunele vacumuri etc forge, admisie injen, furtune apa THS, BOV Hks, Intercooler forge, oil catch tank forge, downpipe THS, suspensie reglabila Weitec, Kit exterior Regula tuning cred k este primul din romania, si ar mai fii la interior scaune sparco maine se monteaza, rollcage inca nu este montat..si dak am omis ceva mai revin cu cateva poze cand mai ajung pe la ea.
Si inca ceva vopseaua nu este inca gata...mai trebuie polisata toata, are pasta pe ea inca nu era facuta, este de motocicleta, baza gri, lacul cu cerneala rosie sau ceva d genu...am sa il intreb pe fratimiu.

JusT_SaY_BoBo 12-04-10 18:26

pleoapele parerea mea e ca sunt bleah:)).in rest nota 10 spune-i sa iti arunce jantele alea mici pe masina ta si sa isi i-a altele mai mari,eleronul imi place la nebunie:X

fixu_mic 12-04-10 18:30

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3271678)
pleoapele parerea mea e ca sunt bleah:)).in rest nota 10 spune-i sa iti arunce jantele alea mici pe masina ta si sa isi i-a altele mai mari,eleronul imi place la nebunie:X

pleoapele la baza au fost de carbon...dar la transport iau spart una si se vedea urat..asa k au sfarsit prin a fii vopsite...era pacat de banii care au fost :) Jantele nu le schimba ii plac usoare sa ii fuga caruta :))) sunt Kosei K3 :P
Eleronul este original audi tt..se poate lua de la orice reprezentanta:D

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning