![]() |
Pareri Despre Cursa De La Suceava
Aici sa discutam despre cursa de la Suceava.. ce parere aveti? mie singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca nu s-au dat bilete la intrare.... in rest totul bine
|
Re: Pareri Despre Cursa De La Suceava
mie mi se pare ca a fost foarte reusita cursa chiar daca a plouat a fost atmosfera
|
ce mai contau biletele si ploaia a fost super ! cel mai tare opelul astra si subaru :D ! bravo
|
scuza-ma, daca afla protectia consumatorului iesea rau...
inca un - pt sonorizare si muzica( totusi nu se pune muzica necenzurata la asa ceva...) |
Quote:
Eu unul sunt happy ca a fost totul ok, cate putin din fiecare. |
Cursa a fost superba, de altfel prima cursa la care am participat ( ca spectator bineinteles :D ).
Ce nu mi-a placut a fost ca [,] concurentii faceau pe-a prostii si accelerau pe aeroport la intoarcere cand limita era de 40 km/h. Cu toate ca am inghetat acolo de frig cursa a fost bestiala si a meritat. Felicitari. |
Quote:
|
A fost bine , pacat de vreme...
Next time o sa fie si mai bine!:) |
Lasati muzika .....cursa conteaza.....ce sa zic ....organizare a fost buna ....se putea oleak mai bine ...dar a fo buna .....totul a decurs bine ....fara incidente .....Hai si la mai multe !!!!!!
Doresc sa le multumesc urmatorilor : Semeniuc Cristian , Stefan Ciocoiu , Potorac Andrei , Vladutz , Baitan Marian , Ana ...aka KillerB ...si multzi altii .....si mai multumesc celor care siau distrus masinile :D |
a ieshit super bine cursa... maine voi scoate filmuletele shi le voi pune pe un dvd...
|
Quote:
|
1. vreau si eu un dvd
2. cursa a iesit bine, chiar in ciuda vremii care s-a stricat pe la jumatatea cursei...chiar si asa ne-am putut distra si am arata de ce suntem in stare. 3. muzica a fost buna, nu era simplu sa alergi dintr-o parte-n alta..sa aranjezi..sa pui muzica..sa stai si la poarta si tot asa. Nu cred ca muzica a contat cel mai mult si participantii care au fost nemaipomeniti! |
In capat, la 400 m nu se auzea deloc muzica. Auzeam doar turatiile bolizilor :D Care mi-au placut bineinteles. :D
|
asa se auzea si la start...numai sunetul tobelor...
|
Siloth nu incepe si tu cu biletele ca si acum sunt ragusit la cate explicatii a trebuit sa dau id***lor care nu vroiau sa plateasca daca nu primesc bilet.....
|
All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2025 4Tuning