Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Pareri Despre Cursa De La Suceava (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/18049-pareri-cursa-suceava.html)

SiLoTh 28-05-06 13:41

Pareri Despre Cursa De La Suceava

Aici sa discutam despre cursa de la Suceava.. ce parere aveti? mie singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca nu s-au dat bilete la intrare.... in rest totul bine

Nitr0 28-05-06 14:38

Re: Pareri Despre Cursa De La Suceava

mie mi se pare ca a fost foarte reusita cursa chiar daca a plouat a fost atmosfera

St3FaN 28-05-06 15:10

ce mai contau biletele si ploaia a fost super ! cel mai tare opelul astra si subaru :D ! bravo

SiLoTh 28-05-06 15:14

scuza-ma, daca afla protectia consumatorului iesea rau...
inca un - pt sonorizare si muzica( totusi nu se pune muzica necenzurata la asa ceva...)

semecristian 28-05-06 15:47

Quote:

Originally Posted by SiLoTh
scuza-ma, daca afla protectia consumatorului iesea rau...
inca un - pt sonorizare si muzica( totusi nu se pune muzica necenzurata la asa ceva...)

Nu aveam 10 maini, sa umblu din stanga in dreapta si in acelasi timp si inainte si inapoi. Daca pe tine te-a deranjat, imi cer scuze, eu am pus muzica, si tot eu am selectat-o.. si tot eu am vb la microfon, atat cat mi-a permis timpul... Daca mai au si altii late pareri referitoare la muzica?
Eu unul sunt happy ca a fost totul ok, cate putin din fiecare.

Yonut21 28-05-06 15:49

Cursa a fost superba, de altfel prima cursa la care am participat ( ca spectator bineinteles :D ).
Ce nu mi-a placut a fost ca [,] concurentii faceau pe-a prostii si accelerau pe aeroport la intoarcere cand limita era de 40 km/h. Cu toate ca am inghetat acolo de frig cursa a fost bestiala si a meritat. Felicitari.

SiLoTh 28-05-06 15:55

Quote:

Originally Posted by semecristian
Nu aveam 10 maini, sa umblu din stanga in dreapta si in acelasi timp si inainte si inapoi. Daca pe tine te-a deranjat, imi cer scuze, eu am pus muzica, si tot eu am selectat-o.. si tot eu am vb la microfon, atat cat mi-a permis timpul... Daca mai au si altii late pareri referitoare la muzica?
Eu unul sunt happy ca a fost totul ok, cate putin din fiecare.

cristi te inteleg... dar totusi , cred ca stii ca putea iesi urat..

Alex23GAM 28-05-06 16:53

A fost bine , pacat de vreme...
Next time o sa fie si mai bine!:)

Low_Ridah 28-05-06 17:49

Lasati muzika .....cursa conteaza.....ce sa zic ....organizare a fost buna ....se putea oleak mai bine ...dar a fo buna .....totul a decurs bine ....fara incidente .....Hai si la mai multe !!!!!!
Doresc sa le multumesc urmatorilor : Semeniuc Cristian , Stefan Ciocoiu , Potorac Andrei , Vladutz , Baitan Marian , Ana ...aka KillerB ...si multzi altii .....si mai multumesc celor care siau distrus masinile :D

HellBoy 28-05-06 17:56

a ieshit super bine cursa... maine voi scoate filmuletele shi le voi pune pe un dvd...

semecristian 28-05-06 19:23

Quote:

Originally Posted by HellBoy
a ieshit super bine cursa... maine voi scoate filmuletele shi le voi pune pe un dvd...

astept dvdul ;)

PoToS 28-05-06 19:51

1. vreau si eu un dvd
2. cursa a iesit bine, chiar in ciuda vremii care s-a stricat pe la jumatatea cursei...chiar si asa ne-am putut distra si am arata de ce suntem in stare.
3. muzica a fost buna, nu era simplu sa alergi dintr-o parte-n alta..sa aranjezi..sa pui muzica..sa stai si la poarta si tot asa. Nu cred ca muzica a contat cel mai mult si participantii care au fost nemaipomeniti!

Yonut21 28-05-06 19:52

In capat, la 400 m nu se auzea deloc muzica. Auzeam doar turatiile bolizilor :D Care mi-au placut bineinteles. :D

PoToS 28-05-06 19:55

asa se auzea si la start...numai sunetul tobelor...

Vladutzzz_sv 28-05-06 20:05

Siloth nu incepe si tu cu biletele ca si acum sunt ragusit la cate explicatii a trebuit sa dau id***lor care nu vroiau sa plateasca daca nu primesc bilet.....

All times are GMT +2. The time now is 11:17.

- Copyright 2025 4Tuning