![]() |
Machetele mele - MZ™
9 Attachment(s)
Machetele mele, colectia este destul de veche, de prin 1998-2000, am sa incep cu un Mini si un Ferrari 250 GTO...
Am sa revin cu mai multe maine... Mini & Ferrari 250 GTO |
Re: Machetele mele - MZ™
nice....bine ai venit
|
bn ai venit;) sa ne prezinti tot ce ai;) si te rog fa o poza de grup:>
|
Bine ai venit printe machetisti!:D
Chiar nu stiam ca ai machete intr-o stare atat de buna.Sa ne mai prezinti si altele domnu` fotograf:!: |
Bun venit.Frumoase machete.Mai asteptam.
|
Quote:
|
Bine ai venit. Sunt frumoase amandoua dar ce scara sunt? Neaparat poza de grup sa vedem ce machete ai ;).
|
bine ai venit, inca un Brasovean :>
|
7 Attachment(s)
Quote:
Ferrari-ul e 1/38 cam atata stiu...daca imi zice cineva cum sa invat sa zic scara la o macheta m-as bucura! :D Adaug un TIR Mercedes si un Citroën |
Bun venit! Super tir dar si masinutele de pe langa el, de Citro nu mai zic, e foarte frumos , ii lipseste doar o calugarita ;) (cine a vazut filme frantuzesti de comedie mai vechi stie la ce ma refer;) ). Cum au spus si colegii de forum, te rugam o poza de grup, si incearca sa pui producatorul si scara machetelor(la majoritatea scrie pe dedesuptsau pe cutie daca le mai ai, la care nu scrie poti intreba si poate te ajuta cineva. Sa auzim numai de bine si la cat mai multe machete frumoase.
|
Bun venit pe sectiune! :D Ferrari 250GTO prezentat la inceput il am si eu, dar intr-o stare mult mai proasta, oricum, sa ai grija de toate si bafta in continuare ;)
|
Welcome here!!!Ca sa afli scara la machete masoarale cu o rigla ceva si cauta pe net date tehnice despre masina reala(dimensiuni in special) si imparti lungimea masinii reale la cat masoara macheta=Scara machetei(si rotnjesti si tu daca iti da cu virgula);cat despre producator....... asta nu ai cum decat sa mai intrebi sau sa vezi cine a fabricat modelu si prin excludere(calitate/detalii) aflii cat mai aproape de adevar. Multa bafta!
|
4 Attachment(s)
Poza de grup inca nu pot face pentru ca trebuie sa strang toate machetele la mine acasa ;) in curand...:D
Mai adug niste machete de interventii : Un Mercedes si un Volkswagen Machetele sunt din Germania, producator: HONGWELL Scara : 1/87 ( cred ) :shock: Mercedes |
5 Attachment(s)
Volkswagen |
Faine ! Bine ai venit printre noi ! Citroen-ul este superb !!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning