![]() |
C20NE SAU C20XE?
Vreau sa schimb motorul de pe ascona c. Care ziceti ca e mai rentabil? Masina o folosesc zi de zi... C20NE as putea sa-l omologhez fara probleme, pe cand sfi-ul nu pre. Plus ca am auzit ca ne-ul e mult mai fiabil. Voi ce parere aveti?
|
Re: C20NE SAU C20XE?
Vad ca deja inclini spre NE , avand in vedere omologarea , cat despre fiabilitate iti pot spune ca si XE`urile sunt fiabile si daca mergi lejer cu el , consumul va fi putin mai mare ca la NE , dar nu te gandi la o economisire enorma daca alegi 8 supape. Iar legat de performante , STOCK ma refer , XE`ul se simte mai bine pe sosea. Acum ramane la latitudinea ta daca se merita sa iti bati capul cu un XE sau mergi pe NE. Era un user pe aici, Mr Kane daca nu ma insel, care avea un XE pe o ascona C , si se declara multumit.
|
eu am omologat xe pe acona, daca ar mai fi ,nu as mai face niciodata asta, nu merita astia sa fi inregula cu nimic in tara asta, pune-ti c20xe pe ascona si rupe'le gura, nu mai sta tu sa le faci lor pe plac cu omologari si cu dinastea ca nu merita, ei ce ne ofera?
|
pentru fiabilitate, consum mai mic si piese mai ieftine...iti recomand c20ne !!!
|
Pe langa fiabilitate si faptul ca il gasesti mai ieftin, ne-ul are si cuplul mai jos, in jur de 2600 de ture e cuplul maxim, si asta ajuta in mersul de zi cu zi. Si xe e un motor bun, daca vrei sa o alergi mai mult.
|
nu o vreau pt curse. o folosesc zi de zi, o data pe an daca reusesc sa ajung pe circuit is super multumit. @mrkane: ce planetare ai pe ascona? potrivesc de pe alt model de opel? ca as aduce o masina avariata din germania ca sa am toate piesele necesare.
|
Daca tot te apuci sa faci modificarile astea ti-as sugera C20XE.
De ce ? real sau ireal ai in plus 35 CP iar ca si omologare tot cam pe acolo vei ajunge insa ti-as sugera sa nu-l omologhezi eu am platit 3000ron ca sa trec din NE in XE alegerea este a ta. Pe langa toate aceste aspecta vei simti o diferenta pe sosea,iti spun asta ca fost proprietar de NE + ca din XE poti scoate mult mai mult. Marea atentie care trebuie sa o acorzi este persoanei de la care cumperi si a motorului care-l alegi. Probeaza-l inainte de xxxx mii de ori,mergi cu ea ,vezi condumu motorului,felul cum trage samd. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning