![]() |
Cum scot un volan cu Airbag
1 Attachment(s)
Sal vreau sa scot volanul dupa un E36 ca mi-am luat altu dar are AIRBAG si nu stiu cum se scoate ala ajutati-ma si pe mine ms
Pun o poza cu modelu care vreau sa il dau jos |
Re: Cum scot un volan cu Airbag
Pai avand volanu in pozitia in care e in poza, ai in dreptul manetelor de semnal/stergatoare cate un surub torx, ca sa iti fie mai usor roteste-l 90 de grade si desfaci airbag-ul. Cel mai bine ar fi sa scoti borna de la baterie pt siguranta ta. Dupa ce ai desfacut suruburile alea tragi usor de capac si iese cu tot cu airbag. Apoi ai de desfacut mufa airbag-ului si surubul care tine volanul pe ax, nu stiu exact de cat e, dar e mare. Inainte sa il desfaci ar fi bine sa faci niste semne pe ax, cu volanul in pozitia cea mai dreapta dupa ce ai dat jos surubul mare, sa iti fie mai usor de aliniat volanul nou. Bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am incercat sa desfac suruburile din spate dar nu am reusit nici cu surubelnita dreapta si nici cu una in stea ,ce fel de suruburi sunt alea :sad:
Inca o intrebare ca sa nu mai deschid alt thread exista pt la urs motor 2.5 12v jetronic? treb sa schimb calculatorul si nu stiu de care sa iau ca eu aveam de opel ascona 1.8 pun si o poza cu motorul meu poate ma lamuriti ce este motronic sau jetronic ,este 2.5 sau nu poate stiti voi Ms mult |
Quote:
|
Dupa forma admisiei ar parea 2.7!2.5 nu s-a fabricat jetronic!Vezi ce scrie pe serie!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning