![]() |
Supernova mea:P
fata mea
|
Re: Supernova mea:P
bine ai venit!;) dar sa ne pui si ceva poze...:)) bafta!
|
2 Attachment(s)
asa arata prima data cand am luato anul trecut
|
7 Attachment(s)
asa arata dupa un an dar tot nu am terminat ce am vrut la ea:(
modificari : volan sport toba borla cap coada filtru de aer sport prelungiri si tot ce inseamna bucsi amortizoare arcuri pivoti placute capete bara |
tot ce mi-am propus sa fac anu asta esti problema cu rugina :( care dupa iarna asta :( a mancato si revopsita:P;))
|
4 Attachment(s)
acu cateva zile murdara;)))
|
ti-am spus parerea mea si pe celalalt forum..arata f bine acum...cu stopurile fumurii..cu prelungirile..singura prb cum ai spus si tu este tabla..mai ales oalele din portbagaj acolo stiu ca rugineste sn..in rest numai bine ...cat mai multi km fara incidente ..
|
3 Attachment(s)
din cauza ca sunt ultimul an de skoala si nu muncesc nu pot sa imi fac toate nebuniile la ea vreau sa va spun ca nebunia cu muzica mi-am facuto am muzica de 1000 wati:P in ea sunt foarte multumit acu dupa pasti urmeaza antifonare masini cam asa asi vrea sa devina masina in scurt timp
|
da si eu sunt ultimul an...dau si bacul..dar fac si eu ce pot la dacia mea printre timp ;) dar incet incet o vei face....prima sa rezolvi unde a aparut rugina..si apoi ..
|
auzi ce dacie ai dami si mie id tau esti din buc??
|
Fara suparare dar sa ai 1000 de watti in masina... e enorm de mult. Nu stiu de cat timp ai masina. Si eu cand am cumparat masina radea inima-n mine si aveam tot felul de idei cu ea, dar pe parcurs ii tot descopeream neajunsurile. Asa ca pana sa-ti ajunga masina cum vrei tu o sa mai intalnesti multe obstacole pe drum. Bafta!!
|
mai bine iti pui polita de nova ... cea cu haion lung e din 2 bucati nu din 1 ... vine mai bine si niciodata nu o vei vedea paia indoita cum e asta de SN ...
in rest arata bine masina ... tine`o cat mai clean fara " cioclarii " si va iesi ceva frumos .... si chiar dak esti elev usor si bine decat repede si prost ( stiu cum e sunt a 12 si eu dau bacu ) vad ca o arzi prin xxl astea :P |
Care sunt acei 1000 watti? tubul cu cele 2 ovale pe spate?
|
Stai prin ptm? Arata bn masinuta, multa bafta la modificari.
|
nu sunt din pantelimon ms mult Cn ma ajuta si pe mn cu o bara de supernova modifcata sau daca stiti pe cineva
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning