![]() |
FELICITARI!
UREZ TUTUROR PARTICIPANTILOR DIN INTREAGA TARA, LA CURSA DE VITEZA DIN CRAIOVA, UN START BUN SI MULTE LINIUTE DE ACUM INCOLO (FIE ELE LEGALE SAU ILEGALE), IAR LA LINIA DE SOSIRE SA FITI FERICITI ASTA CONTEAZA CEL MAI MAULT SI MAI MULT IN VIATA. E BINE SA PARTICIPATI, ATUNCI SUNTETI CU ADEVARAT INVINGATORI. CHIAR SI PENTRU CEI CARE VOR STA PE MARIGINE CA SPECTATORI.
:) :wink: 8) :) |
Frumos din partea ta!... :wink:
Distractzie placuta! Din pakte eu nu am ajuns :cry: ... Sper sa tzia vremea cu voi k in Ctza e nasola , nasoala VREMEA! |
Hey Lore :lol: Si pe aici ne intalnim ?:P
TranceGirl - Opel Ascona - winner; CipiVTS's girl - Citroen Saxo VTS - winner. Singurele fete pe care le-am vazut la start, la volan :) |
why not...
Quote:
Fratelo nu a terminat de pus la punct masinuta pana la start-ul cursei si am ajuns si tarziu :? , dupa o cursa Caracal -> Bucuresti -> Valcea -> Caracal -> Craiova in aceeasi zi ... eh asta e. Poate next time :wink: :) |
ASA FETELOR NU VA LASATI MAI PREJOS
FELICITARI:
TranceGirl & CipiVTS's girl :wink: FELICITARI: tuturor baietilor :P Un start bun in continuare pentru viitoarele curse. |
Pt. Insomnia racing club
Felicitari! zetemte pentru ...videoclip :P e fain.
si baietilor pentru participare. :wink: |
Multumim Loredana.. saru`mana Gabi pt. \"rezumat\" :D
La inceput ma gandeam ca suna a topic pt. sectiunea Craiova dar vad ca s-a deviat la fetele de la linia de start :lol: Buna deviere &sustinere :peace: Multumim pentru aprecieri.. si sper ca in viitor vom fii mai multe & din ce in ce mai indemanatice [..in general 8) ] :lol: |
\"stii cum e cu schimbatorul?\" (citat Andr3ia Balan!)
|
nunu.. noi conducem numai automate.. nu shtim cum \"se tine\" :lol:
Si anyway.. de ce iti bagi \"skimbatoru`\" in discutia noastra [la care oricum se pare ca Loredana nu mai e pe faza...] ?! :lol: 8) ps: n0namee - La Multi Ani for today! |
: )))))))))))))) Super Trance..........no coment faza cu schimbator'u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : )))))))))))))))))))))))
|
schimbatorul...
...bine ca e intre ... ghilimele :lol: :lol: si nu in alta parte... TranceGirl :wink: :lol:
n0namee dar \"...Stii cum se apuca?\" :twisted: :lol: :twisted: Andreea Banal, in loc s-o bage in viteza, o baga in.... Poate ai vazut ce semn obscen a facut cand ajunsese cu playback-ul la versul \"nu stii sa apuci nici schimbatorul\" din megaShit-ul sau... lasa o sa faca ea accident pana la urma! Se blocheaza banda, nu altceva... Doamne fereste! NU fi trist ...:lol: :P :lol: NSL_Florica hai sa-ti dedic o poezie tot cu ... schimbatorul :lol: :lol: pt. zambetele tale :)))))))))))))))))) Schimbatorul de viteze Cade-o frunza, si-un sentiment se-nfasoara in jurul ei, mult mai rapid cazand spre lume. Bate-o aripa, si se-nfasoara-n jurul ei un sentiment, mult mai rapid batand spre lume. Trece-o femeie si-un sentiment o infasoara, mult mai rapid trecand pe lume. Un nume strig si-un sentiment se infasoara-n jurul lui si-n jurul lumii. Materia o mangai, abia atingand-o cu suvoiul straveziu al cuvintelor mele care o-nfasoara, si mult mai rapid se-ntorc in moarte, lasandu-ma-n lume. (de Nichita Stanescu) Au doamne...cutremur looool :lol: :lol: in direct ups!! |
:yikes: :flower: frumos !!! nu ma asteptam sa citesc asa ceva pe forum la 4tuning, :D
|
eh...
mercic bogdan :wink:
O parte dintre noi au un suflet deschis si spre poezie. Se pare ca nu sa mai gsit nimeni sa dea si o replica la ce am postat mai sus eu :lol: Pe unde sunteti? :) aaa, era sa uit... La Multi Ani! pt. toti cu ocazia sarbatoririi zilei numelui: Mihai, Gabriel, Mihaela, Gabriela...(and me name) :P :lol: |
Sarbatori fericite!
LA MULTI ANI BAIETI SI FETE! :drunk: :joy: :hug: :dance: :wave:
|
La multi ani!!!
cam tarziu dar azi m-am trezit :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning