![]() |
RETETA DE IMBOGATIRE RAPIDA !!!
AI LUAT LEAPSA !!! Azi este 01 APRILIE -PUTUROSULE. De ce nu te duci tu la o munca cinstita si vrei sa te imbogatesti ABURIND-O pe site-ul ***4 TUNING***:poke:
|
Re: RETETA DE IMBOGATIRE RAPIDA !!!
:lol::lol::lol::lol:
Tare faza. |
Ma pregateam sa-l sterg..dar am zis intai sa vad ce se abereaza inside...si am furat-o si eu..:lol:
|
La mulţi ani!
Speram să fie metoda aia nebună cu plicurile :lol: |
1 Attachment(s)
Pana azi 02 APRILIE a.c. orele 10 minutul 27, au incercat ***sa se imbogateasca pe socoteala mea 63 de ***PUTUROSI***, interesant ca doar 2 au fost deosebit de draguti si si-au recunoscut nesansa de a fi luat LEAPSA, bravo lor ca au scris 2 randuri .In anumite zone din ardeal ,se zice ca este de bun augur sa fii pacalit de intai aprilie ,pentru ca in acest fel pacalesti si bolile care te ocolesc tot anul. Sa va dea DUMNEZEU sanatate,bucurii si viata lunga la toti. ***LA MULTI ANI !!!*** Duesenberg.:drunk:
|
3 cu mine acum, dar eu sunt in data de 2.
oricum nu cred in imbogatire rapida si cinstita |
Quote:
|
eu am intrat pe topic de curiozitate sa vad cine crede asa ceva:)).....stiam de 1 aprilie...mi-am dat seama inainte sa intru...defapt banuiam ....
|
tzapa
|
Foarte tare!
Originală treaba! |
imbogatire "cinstita" si rapida o fac parlamentarii:D
|
stiti care e faza.......ca mi-am luat-o de 2 ori.........am intrat si ieri...........si azi am uitat ce e si am dar iarasi..........:)lol
|
2 Attachment(s)
Pana azi 21.05.2010 ***doar *** 458 de baieti de baieti au vrut sa afle ,,RETETA ,, insa numai cativa si-au asumat PARLEALA . :anger: Pana atunci luati de colea ! ! !
|
2 Attachment(s)
:lol::lol::lol:Azi 24 Iunie ( de cca o luna in urma) alti 100 si-au luat TZEAPA ! Bravos natiune, halal popor ! Astazi va ofer doar o bancnota de sezon !:hahano::hahano::hahano:
|
chiar e tare faza:lol:...tare si originala;)...am intrat de curiozitate;),ca si asa,la 14 ani ce servici sa am?:lol:....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning