![]() |
Tico sau Twingo
Salut sunt nou pe aici si as dori sa aflu si eu cat mai multe pareri despre aceste masini care ar fi mai buna...in special la consum si siguranta..va multumesc
|
Re: Tico sau Twingo
Twingo clar :)
|
Si eu tot twingo recomand,dar poate omului ii place si tico....
|
Sunt posesor de Tico dar votez cu Twingo !
|
Twingo
Dar sa te interesezi si de costurile de itretinere si multe altele,ce avantaje si dezavantaje au fiecare in parte,nu doar Tico sau Twingo |
Fost posesor de TICO, daca ai bani iti recomand sa iti iei un TWINGO !
|
TICO
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
Daca vrei ceva ieftin de intretinut si de reparat ... ia un tico :D eu aia as alege mi se pare mai frumos decat twingo:twisted:
|
tico ai toate sansele sa gasesti facute praf, ca sunt vechi si mai toate au fost trecute prin diferite firme, chiar si de taximetrie, deci sunt forjate. acum nu zic ca nu, poti gasi si unele bu8ne, dar mai greu. iar de twingo nu stiu ce sa zic, stiu ca la r19 e o problema la cutia de viteze si sunt problematice. incearca corsa b (dar nu gasesti sub 1000 inmatriculat)
oricum din alea doua eu as prefera tico |
Nu spunea B69SAA ca gasesti Tico bune pe toate drumurile? De ce nu ii gaseste el unul?:D
|
Era un twingo de vanzare in drumul taberei la piata valea ialomitei expus.1300 de euro era dinacela cu plafon care se poate decapota.
|
twingo
|
Sa compari o cascarabeta de tico cu Twingo este culmea nesimtirii.:evil:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |