![]() |
Chevy Cruze
6 Attachment(s)
In primul rand vreau sa va salut pe toti, am un Chevrolet Cruze Ls Plus 1.8 din Noiembrie achitat , sosit in Decembrie. am 8800km cu el pana acum. Ce sa spun despre el,sunt multumit din toate punctele de vedere, nu am avut nici o problema cu el. am inceput sa il "tunez" daca se poate folosi termenu asta si incerc sa merg in continuare pe acest proiect doar ca trebuie sa strang banutzi :P ... Astept de la voi pareri idei etc, spre exemplu vreau sa ii iau paravanturi pentru geamuri am gasit pe http://www.hhhtunning.ro/index.php?marca=Chevrolet daca dati in jos la Cruze le puteti vedea, dupa ce le iau vreau sa le vopsesc pe partea interioara cu negru. Peste o luna doua ii cumpar navigatia costa in jur de 1900-2000 ron si apoi poate la vara reusesc sa achizitionez o pereche de jante pe 17-18,dificila e masura 5x114 dar mai e pana atunci..poate cateva idei modele link-uri legat de orice as putea adauga. Mersi mult!
Am atasat si cateva poze PS: scuzati jegu de pe masina :D |
Re: Chevy Cruze
4 Attachment(s)
poze ...
|
smeker fratioare .. sunt inebunit dupa chevrolet cruze vreau sa`mi iau si io pe la sf lui 2011 .. ce zici ? merita 1.6 ? sau 1.8 ? e o diferenta intre ele ? la bani ma refer .. si ti`ai pus xenon ? sau bec led .. daca e xenon cand l`ai montat nu ti`ai pierdut garantia sau nu se leaga de garantie poti sa`ti pui .. l`ai facut frumos frate eu il fac tot alb si ii pun pe plafon negru si genti mai vream da mai am timp sa ma gandesc pana la sf lui 2011 .. poate se mai ieftineste .. ast raspuns . ms
|
Salutare NeoRusty,
Bun venit in lumea posesorilor de Chevrolet :). Noi ne intalnim vineri seara in Parcarea din Parcul Carol la ora 19:30. Poate ajungi si tu sa vezi ce bine te simti intre fratioarele tale :). Felicitari pentru achizitie, excelenta alegere calitate/pret. |
pentru cruze...clar 1.6 mi se pare mai lenes consum mai deloc mai mic si diferenta de bani nu cred ca e asa mare incat sa alegi 1.6 bafta...
pt sticker...nu stiu daca o sa ajung vinerea la carol ca vinerea am si eu intalnire cu ai mei din unknown |
Quote:
|
Am si eu un Cruze din 2009, un 1.6. Sunt super multumit de masinuta, dar am si eu o intrebare, as vrea s-o modific putin la exterior. Știe cineva cam cat costa un tuning la o astfel de masina? Ca pe net vad ca au aparut deja cateva. Va multumesc mult.
|
Salut.
Am si eu un chevrolet cruz mi l-am achizitionat din august 2010.Este varianta 1.6 LS.... Intradevar ai dreptate este umpic km puturoasa fata de cea 1.8 dar oricum mi se pare ok la pretul care il are. As vrea si eu sa imi achizitionez si eu un sistem de navigatie care am vazut k este fff complex. As vrea sa stiu si eu unde ai gasit tu cu 1900-2000 k eu am gasit numai la 2400-2500-2600 lei. Eu l-am luat rosu...mi-a placut fff mult cu ce imbina cu geamurile negre...da un desing fff smecher...dabea ast sa strang bani sa imi iau si niste genti pe care le-am vazut pe un site din germania la pretul de 105 euro bucata Astept si eu mesajul tau pls |
si mai am o intrebare...la voi cat consuma masina ma refer la cea 1.6....
la mine in afara la 100-110 am un consum de aproximativ 7 dar in oras ma toaca in jur de 10....nush dc |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning