![]() |
refacere cheie cu cip matiz
mi-am pierdut o cheie cu cip,stie cineva cum pot sa-mi fac alta?
|
Re: matiz
la service
|
Re: matiz
Quote:
|
Re: refacere cheie cu cip matiz
daca stiti alta metoda de a-mi clona cheia
|
Doar la service. Du-te la alt service si intreaba. Costa aproximativ 1.5 - 2 milioane o cheie.
|
la daewoo nu se face alta cheie cu cip...
se schimba set incuietori ... in jur de 450 lei ... piesa, manopera, reprogramat IMM (poate facem o reducere :)... singura problema e ca sunte din bucuresti... vad ca tu esti din bistrita ) |
La daewoo stiu ca doar se reprogrameaza cipul. SI eu am avut nevoie acum un an de o cheie cu chip si mi-a zis serviceul autorizat ca va costa cheia blank nu stiu cat, ma duc cu ea sa mi-o faca unu de face chei si dupa ma intorc la ei sa o invete imobilizatorul.
|
mi-au spus ca setul de incuietori costa in jur de 300 dar nu mi-au spus cat costa manopera
|
Mai ai o cheie cu cip? Daca da, il scoti si il lipesti pe corpul contactului mecanic, dupa care iti faci cate chei doresti si nu trebuie sa schimbi nimic. E cea mai ieftina solutie.
|
Asta incercasem si eu :)Din pacate la mine nu a mers decat lipit pe exteriorul plasticului gri din jurul contactului, asa ca am renuntat la idee. Desi la unii mergea am inteles de la distanta de ~5 cm cica. => se poate cumpara un aparatel (50 lei cel mult) care il legi pe acolo la cititorul de cip (bagi cipul in aparat) si faci cum a zis felix.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning