![]() |
My car
11 Attachment(s)
Salutare,
Sunt fericitul posesor al unui Audi 80 b4 (90cp/5400rpm, 166nm/3000rpm, ABT) din 1993, aproape full. Am fost putin suparat cand l-am luat k are doar 90 cp dar am trecut peste. Sunt un impatimit al curselor (wrc, vtm, dtm) si am cam alergat masina mai tot timpul. Pot spune k nu ma suparat chiar niciodata. I-am adus multe modificari minore dar de mare efect, ultima fiind "pregatirea de vopsit cam de un an" :lol: Sunt un mare fan AUDI si am sa atasez cateva imagini cu masina si cu alte idei de ale mele. |
Re: My car
Mie personal nu-mi place volanul :) In rest chiar arata intr-un fel.
Cat despre idei, cred ca or sa-ti vina altele mai bune :) dar la urma urmei tie sa-ti placa, tu o conduci. |
arata fff bine masinutza , interiorul de piele e prea tare :shock: . volanul e singurul care strica .
|
varianta cu plafonul negru e f tare
|
super tare masinuta sa o stapanesti sanatos
|
ii cade bine cu plafonu negru.....dar la varianta negru totttt te-ai gandit?cu un pic de perla...ai innebuni rivalii...aici ma refer la BMW,MERCEDES etc
|
3 Attachment(s)
cateva idei:P:D
|
Quote:
|
super meseriasi oameni
|
Ursu deea, masina de la avatar este a ta?
Multumesc la toata lumea pt apreciere, chiar sunte-ti fani inraiti AUDI. FELICITARI |
in sfarsit ti-ai postat si u masina...o admir de mult timp....este soooper frumusica...are un interior pe masura...si suna intr-un mare fel...si....albul cred ca o prinde foarte bine!!!mi-a placut cum ai dejantat cauciucul anul trecut la indemanare...bafta si sa ne auzim numai de bine
|
nu este masina mea asa ar arata un proiect daca as avea forta financiara eu am un audi V8 o masina rara
|
da poze cu noile modificari nu pui ca sa vedem si noi progresul...de fapt eu l-am vazut chiar azi...dar nu il divulg...astept sa ne spui tu!!!!
|
deci...nu pot sa spun decat ca masina a iesit bestial...bravo...ai cel mai frumos butoias B4 de prin zona...acuma asteptam sa pui si poze....eu am vazut-o live...!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning