![]() |
caut job in Pitesti :D
9 Attachment(s)
Numele meu este bogdan(si atat:-)) si dupa cum spune si titlul,caut un job in Pitesti..:rolleyes2interval orar 14:30-22:00(respectiv..dupa ce ies de la ore :D)
Datorita situatiei mele materiale…inexistente…sunt dispus sa incerc(si reusesc:twisted:) in orice domeniu…(preferabil auto..intrucat sunt obsedat de masini…in zilele mele cele mai groaznice:lol: ) Dupa cum spuneam…numele meu e Bogdan,am 17 ani jumatate,invat la Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” Pitesti,clasa XI-a(urmata de o litera mare de tipar care imi scapa in momentul asta…) Fac si tac...vorbaria multa nu aduce venituri (din pacate :sad:) Accept orice provocare..stiind ca daca altii au putut..pot si eu Ca experienta nu am decat cateva veri petrecute la magazinul (debaraua falimentara:rolleyes2) a familiei…care a dat faliment(just as I’ved predicted :D) care avea (si inca mai crede ca are) ca obiect principal de activitate,comerul cu incaltaminte Mai stiu si sa fac chestiile atasate mai jos ,custom chestii,proiecte tuning,portrete si..orice altceva :P Astept cu interes orice oferta Contact:tel:0728761769 Ym:skyzzofrenikdesigns Cer si ofer seriozitate (exact CA Curvele ;)) PS: Sper ca nu o sa vina acum cineva sa imi spuna cat de importanta e scoala…fiindca mam convins singur. |
Re: caut job in Pitesti :D
un up timid:-)
|
upster
deasemenea accept orice colaborare in ceea ce priveste desenele preturi mici ...ridicol de mici incepand cu 50 de RON(si stupoare..terminanduse tot pe acolo) mai multe detalii curand la semnatura ;) |
up.....
|
nimic...!?
OFERTA la 2 desene transport gratuit si reducere de 10 % din pretul total ;) |
UP pt skyzzo ;D
|
Quote:
|